Vos prasidėjus spaudos konferencijai, vedėja pasidomėjo, kokie lietuvių įspūdžiai iš Kijevo, ką jau spėjo pamatyti. „Turėjome kelionę autobusu, matėme daugybę nuostabių vietų. Žinote, čia jaučiuosiu kaip namuose. Pajutau Kijevą, pajutau jo dvasią, – konferencijos metu kalbėjo Denisas Zujevas ir prisipažino – Mano senelis iš Krymo.“

Konferencijos vedėjai pasiteiravus, kaip „Fusedmarc“ vertina pirmąją repeticiją, Denisas nedaugžodžiavo: „Repeticija buvo įkvėpianti. Patiko garsas, pati scena ir atmosfera“.

Deniso teigimu, scena viską atitinka, visi techniniai reikalavimai išpildyti. „Po pirmosios repeticijos supratau, kad gera būti popartistu. Visi šypsosi, visi viską daro, dirba profesionaliai“, – apie komandos darbą su šypsena veide kalbėjo D. Zujevas

Pirmoji „Fusedmarc“ konferencija Kijeve:

Konferencijos metu „Fusedmarc“ taip pat atskleidė, ką reiškia jų pavadinimas. „Jis kilęs iš žodžio „fusion“ (liet. lydinys), savo muzikoje suliejame daug stilių“, – kalbėjo Denisas.

Užsienio žiniasklaidos atstovui pasidomėjus, kas gi juos įkvėpė tapti muzikantais, Denisas susirinkusiųjų veiduose įžiebė šypsenas. „Mane įkvėpė Viktorija, – nusijuokė Denisas. – Kai susipažinome, programavau, bet po pažinties supratau, kad reikia eiti muzikiniu keliu. Nors programuoju iki šiol.“

Viktorija savo įkvėpimo šaltiniu vardijo gyvenimiškus dalykus ir dėkojo tėvams už pergalingą vardą. Vardas Viktorija yra vedinys iš lotynų kalbos žodžio Victoria (liet. Pergalė).


Tiesa, atsakinėjant į kai kuriuos klausimus gerokai išsiskirdavo Viktorijos ir Deniso nuomonės. Štai į klausimą, ar buvo sunku nugalėti nacionalines atrankas, jie atsakė visiškai skirtingai.

„Buvo ganėtinai sunku, nes kelias buvo ilgas. Turėjome penkis pasirodymus. Galvojome, kai ką keitėme, derinome pritariančiuosius vokalistus ir panašiai. Norėjome šiam pasirodymui suteikti daug vokalinio skambesio. Tikrai buvo sunku“, – kalbėjo Denisas.

Viktorija jam paprieštaravo: „Buvo lengva, juk tai mano gyvenimas, tai mano kasdienybė. Visi pasirodymai tokiuose projektuose, kaip „Eurovizija“, daro mus stipresnius“.

Po konferencijos, DELFI pasidomėjus, kokį balą iš dešimties Denisas skirtų pirmai repeticijai, šis nedvejodamas tarė: „Aštuonis. Buvo labai čiotkai, labai įspūdingai, kaip pirmai repeticijai, viskas buvo labai gerai“.

Pirmosios repeticijos vaizdo įrašas:

Šios repeticijos metu buvo parodytos naujos vizualizacijos. Po pergalės lietuviškose atrankose, „Fusedmarc“ teko perdaryti visas vizualizacijas. „Taip atsitiko, kad negalėjome naudoti buvusios vizualizacijos dėl netinkamos kokybės. Teko daryti naują“, – DELFI kalbėjo Denisas.

Po pirmosios repeticijos paaiškėjo ir kas pakeista Viktorijos suknelėje. Jos apačia dabar labiau primena kelnes. Lietuvos pasirodymo metu suknelės apačia buvo daug laisvesnė.

Pirmosios repeticijos akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (91)