„Tai pirmas kartas, kai dirbame su kino režisieriumi Karlis Stigis ir labai džiaugiamės rezultatu. Šiuo vaizdo klipu mėginome pajudėti nauja kryptimi. Mums tai buvo savotiškas eksperimentas, esame labai dėkingi kūrybinei komandai „Hypnozis“ už per tokį trumpą laiką padarytą mulžinišką darbą“, – naujienomis dalinasi grupė.

Vaizdo klipo pagrindinis motyvas – ribos, kurias brėžiame savo gyvenimuose: tiek tikros, tiek įsivaizduojamos. Grupė „Triana Park“ norėjo sukurti klipą, kuris būtų patrauklus ir įdomus vizualiai bei atkreiptų dėmesį į etninius skirtumus ir jų vienybę. Galų gale, juk visi esame žmonės.

„Džiaugiamės ir už Lietuvos nacionalinės atrankos laimėtojus „Fusedmarc“. Nekantraujame su jais susipažinti. Revoliucijos idėja mums taip pat nesvetima, galbūt kartu Kijeve galime ją sukelti?“ – sako gitaristas Kristaps Ērglis.

Tiana Park vaizdo klipas dainai „Line“:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)