Šiuo metu moteris džiaugėsi galėdama vairuoti, kaip pati sakė, 250 tūkst. vertės „Mercedes-Benz G63“ automobilį, o jos namų kieme dar stovi ir 100 tūkst. vertės „Bentley“.

„Mano „Labotenai“ kainavo 1000 eurų, „Prada“ marškinėliai – 1150 eurų. Visiems atrodo, kad esu princesė, bet reikia pereiti sunkų gyvenimą, kad kažką pasiektumei“, – įsitikinusi K. Meseguer.

LNK laidoje „KK2“ ji pasakojo, kad pirmas automobilis, apie kurį svajojo, buvo „Porsche Panamera“.

„Vyras man ją nupirko Barselonoje, bet, kai atvažiavome į Lietuvą, ją pardavėme. O „Gelikas“... Mačiau kažkokios mentorės vaizdo įrašą, kaip ji manifestavo ir norėjo „Geliko“. Aš irgi pagalvojau, gal būtų visai nieko. Tai labai greitai išsipildė. Dabar, kurioje mašinoje yra daugiau kuro, su ta ir važiuoju. Žinote, blondinė, gi neįsipils kuro. Vakar ar užvakar važiavau į egzaminą, viena mašina be kuro, kita neužsiveda, išsirenku geriausią“, – juokėsi kalbėdama K. Meseguer.


Moteris pasakojo, kad prieš kurį laiką baigė teisės mokslus – bakalaurą ir magistrą. Studijų metais pastojo, anot jos, reikėjo auginti vaiką, todėl buvo sunku.

„19-kos metų, dar pati buvau kaip vaikas“, – sakė moteris.

Vis dėlto laidoje buvo pastebėta, kad K. Meseguer teisininkės keliu nežengė, po mokslų grįžo į Alytų ir įsidarbino Alytaus pataisos namuose, būrio viršininke.

„Dirbau su uniforma, sijonu, aukštakulniais. Girdėjau visokias replikas – ir gražias, ir negražias, suprantama, bet atlaikiau. Tai buvo pats blogiausias darbas mano gyvenime. Patys suprantate, kokia ten atmosfera, daug blogio, pykčio, iš tikrųjų, ten žmonės nėra geri.

Dar dirbdama kalėjime savo atostogų metu važinėjau į Škotiją, ten skyniau braškes. Buvo taip pat labai sunkus darbas, labai karšta. Reikėjo šiltnamiuose nešioti tas sunkias dėžes su braškėmis, bet vėliau pradėjau mokytis anglų kalbą, išmokau atlikti grožio procedūras“, – kalbėjo moteris.


Ji teigė, kad viską, ką uždirbdavo, investuodavo į save, dalyvavo įvairiuose kursuose.

Išleidau jiems galbūt apie 200 tūkst. Škotijoje buvau labai sėkminga, buvau ten žvaigždė“, – atviravo K. Meseguer.

Vėliau, kai persikėlė į Barseloną, įsidarbino prabangioje klinikoje, išsinuomavo butą viename iš geriausių rajonų, prie jūros.

„Jis kainavo 2000 eurų mėnesiui. Jei sugebėjau viena nuomotis kliniką Barselonos centre už 3,5 tūkst., vadinasi, gerai uždirbau ir galėjau save išlaikyti“, – kalbėjo lietuvė.

Tiesa, vėliau jos gyvenime atsirado ir turtingas vyras, farmacijos verslą turintis, 19-ka metų vyresnis Enrique Meseguer, su kuriuo moteris susipažino pažinčių programėlėje.

„Niekada jomis netikėjau, maniau, kad ten nėra normalių vyrų, bet vienas iš mano norų sąrašo atsirado. Jis man parašė. Atsakiau vien dėl to, kad pas jį buvo nuotrauka su šuniuku, pomeranu, kurį aš kažkada irgi turėjau, tai mano mėgstamiausi šuniukai“, – sakė K. Meseguer.

Vis dėlto ji neslėpė, kad gyvenant Barselonoje buvo baisu eiti į pasimatymus su nepažįstamais žmonėmis.

„Didelis miestas, pavojingas, niekada nežinai, kas gali nutikti. Pasakiau, kad atvažiuotų su šunimi, liepiau atsiųsti mašinos numerius su kuria atvažiuos, visko išsiklausinėjau. Jis man viską atsiuntė, atvažiavo su šuniuku ir mes važiavome į restoraną“, – pasakojo K. Meseguer.

Anot jos, vyras lietuvei namuose neleidžia nei tvarkytis, nei galinti valgį.

„Ar yra Lietuvoje tokių vyrų? Valgome restoranuose arba gamina namų šeimininkė. Ji taip pat tvarko namus, o aš leidžiu savo laiką mokslams, darbams“, – kalbėjo moteris.


Ji neslėpė ir to, kad nuo pat pažinties pradžios sakė vyrui norinti šeimos ir rimtų santykių.

„Jis tai žinojo, aš visada jam kračiau pirštuką, kad jau laikas“, – sakė K. Meseguer.

„Po metų draugystės įvyko sužadėtuvės. Kai pradėjome vakarieniauti, barmenas man atnešė krepšį, supratau, kad čia kažkas bus. Iš jo išėmiau dėžutę, atpažinau, kad tai kažkas iš juvelyrinių dirbinių“, – pasakojo lietuvė po sužadėtuvių persikrausčiusi į gimtinę.

Judviejų vestuvės vyko Prienuose, o medaus mėnuo – Dubajuje ir Maldyvuose.

„Nenorėjau vestuvių Lietuvoje, norėjau jų Ispanijoje, įkalbinėjau vyrą tuoktis Maldyvuose, o bet jis norėjo Lietuvoje, norėjo pakvieti šeimyną. Šeimyna atvažiavo, visi buvo patenkinti, visiems labai patiko. Neskaičiavome, kiek kainavo šventė, bet ne 10 ir ne 20 tūkst.“ – sakė moteris.


Pasakodama savo pažinties su mylimuoju istoriją K. Meseguer pabrėžė sulaukianti daug neigiamų žmonių komentarų.

„Dėl mūsų su vyru amžiaus skirtumo, kad už jo ištekėjau dėl pinigų, kaip pati atrodau. Aš gyvenu savo gyvenimą, man nesvarbu, kas apie mane ką kalba, einu savo keliu. Kaip sakoma, šunys loja, o karavanas eina. Tai jūs lokite, o aš važiuoju su savo „Geliku“ ir man vienodai“, – juokėsi moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)