Šį sekmadienį Agnės sūnaus Leono debiutas – jis kartu su mama filmavosi tėvams skirtoje laidoje „Mamyčių klubas“. A. Jagelavičiūtė kartu su laidos vedėja Indre Kavaliauskaite-Morkūniene dalinsis receptais, ką įdomaus galima pasigaminti piknikui su vaikais.

„Jeigu anksčiau sūnus maistui jokių pretenzijų neturėjo, dabar jis nori valgyti tik visus produktus atskirai, o ne sumaišytus. Todėl pasiūlysiu pasiruošti daugybę dėžučių su atskirais ingredientais, kuriuos mėgsta vaikai, o kartu sudėjus gaunasi puikios salotos tėvams“, – idėja dalinsis Agnė, kuri yra ir dviejų receptų knygų autorė. Tarp maisto ruošos netruks ir mamiškų pokalbių. A. Jagelavičiūtė atskleis, ką ruošiasi veikti vasarą ir kodėl Leonas nelanko darželio.

Agnė Jagelavičiūtė ir Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė su atažlomis

Laidoje taip pat dalyvaus ir TV prodiuserė Goda Skačkauskaitė-Jokubaitienė, kuri leisis į vežimėlio paieškas. Ne veltui tėvai dažnai jį vadina vaikučio karieta ar ratais – vežimėlis turi būti tobulai patogus kūdikiui ir absoliučiai tinkantis tėvams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (81)