„Labai myliu savo kraštą ir jo gamtą, esu ištikima turizmo Lietuvoje gerbėja, tačiau vos pirmą kartą išgirdau Dano kelionių įspūdžius, supratau, kad jį turi pamatyti daugiau žmonių“, – pristatydama savo laidos partnerį kalbėjo Nijolė.

Pasak moters, Danas – išskirtinis keliautojas, įžengęs į tokias šalis, kurias pamatyti leidžiama ne visiems. Jo išvykoms į tolimiausius kraštus būdingas pavojaus ir rizikos prieskonis, o pasakojimai priverčia išsižioti net visko mačiusius. „Renginiuose aplink Daną nuolatos būriuojasi klausytojai ir jo kelionių gerbėjai, kone kiekvienas vakarėlis baigiasi ratelyje aplink šį ypatingą žmogų, aikčiojant iš nuostabos“, – šypsosi Nijolė.

Dano Pankevičiaus nuomone, Lietuva – puiki vieta gyventi ir planuoti keliones po pasaulį. „Esu gimęs Panevėžyje ir labai džiaugiuosi, kad esu lietuvis. Keliauju iš čia po įvairias pasaulio šalis jau daugiau nei 18 metų ir tai yra mano gyvenimo aistra“, – prisipažįsta kelionių rubrikos vedėjas. „Dažniausiai tai darau vienas, kruopščiai išstudijavęs lankytinos šalies tradicijas. Mėgstu prisitaikyti prie vietos kultūros ir nors trumpam tapti jos dalimi. Kad būčiau į ją priimtas, man praverčia sukauptos žinios ir tam tikri triukai, kuriuos ir ketinu atskleisti laidoje drauge su Nijole“, – teigia keliautojas.

„Vasaros gidas“ laidos vedėjai vienbalsiai tvirtina, kad įspūdingiausios kelionės, pramogos ar neužmirštamas laisvalaikis prasideda nuo paprastos idėjos. Todėl, pasak Nijolės ir Dano, visada smagu įkvėpti žiūrovus naujam nuotykiui ir smagiam laisvalaikiui.

„Galbūt mūsų aplankytos vietos, atrasti skoniai, pramogos ir netgi sveikatos bei grožio receptai kažkam taps neišdildomų įspūdžių ir gyvenimo kelionės pradžia. Mūsų tikslas skatinti visus judėti, pažinti ir džiaugtis gyvenimo teikiamais malonumais. Juk tai galima daryti tiek Lietuvoje, tiek už jos ribų“, – tvirtina naujos TV laidos veidai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)