Ji prisimins akimirkas, kai buvo tik ką tapusi mama, susipykusi su vienintele seserimi Kristina, o santuokoje prasidėjo nesutarimai su vyru ir sūnaus Kristupo tėčiu.

Natalija ir jos sesuo Kristina šį pirmadienio vakarą bus kaip niekada atviros: papasakos ir apie sunkiausias gyvenimo akimirkas, ir apie meilės paieškas, ir naujo bendro verslą, ir apie sėkmę pritraukiančių akimirkų kūrimą.

„Jei mums nelabai sekasi meilėje, gal pasiseks versle“, - dabar šypsosi abi garsios seserys, pamiršusios nesutarimus ir nusprendusios vėl dirbti kartu. Tinginyste ir idėjų stygiumi seserų Ivanovų neapkaltinsi.

Vos prieš kelias savaites Natalija ir Kristina paskelbė pradedančios naują verslą – gaminti ir prekiauti apyrankėmis, skirtomis tiems, kurie nori privilioti laimę, meilę, pinigų, išsaugoti draugystę ar sukurti darnią šeimą.

Ar seserims verta vėl dirbti kartu, juk prieš penkerius metus Natalija ir Kristina susipyko dėl dainų ir pinigų, ir, išsiskyrė, rodės, ilgam.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (454)