Atvirame interviu tik gyvenimo būdo laidai „Raudonas kilimas“ jau beveik keturiasdešimt metų kartu gyvenantys Algirdas ir Janina Butkevičiai prisipažins lengviau atsikvėpę, kai baigėsi ketverius metus trukusi premjero kadencija. „Man labai palengvėjo, kai baigėsi ta kadencija. Aš laukiau pabaigos“, – atviraus garsaus politiko žmona Janina.

Politikos olimpo viršūnėje pabuvojusio A. Butkevičiaus žmona laidoje džiaugsis, jog vyras pagaliau grįžo į šeimą. „Tuos ketverius metus jo beveik nebuvo namuose. Jis išvažiuodavo anksti ryte, grįždavo kartais labai vėlai vakare ir dar dažniausiai su namų darbais – įvairūs dokumentai, kuriuos jis turėdavo perskaityti kitai dienai“, – apie šeimos kasdienybė, kuomet vyras ėjo Lietuvos Respublikos premjero pareigas, pasakos politiko žmona.

Garsią ir ne vieną dešimtmetį kartu gyvenančią porą šiandien labiausiai džiugina tai, kad jie sulaukia vis mažiau žiniasklaidos dėmesio. Pora tikins, kad gyventi narstomam po kaulelį, kai kiekviena tavo gyvenimo detalė aptariama viešai, nebuvo lengva.

„Buvo labai sunkių momentų, bet nieko negali padaryti, tik palaikyti. Šitos pareigos įneša labai daug įtampos į gyvenimą. Mes buvome apipilti šmeižtu. Netgi prieš mūsų dukros šeimą kiek šmeižto buvo...“, – gyvenimo būdo laidoje „Raudonas kilimas“ neslėps Janina.

A. Butkevičius gyvenimo būdo laidoje pasakos, kad šiandien jis randa laiko ne tik žmonai, sportui, bet ir be galo mylimoms anūkėms. Jau netrukus politikas trečią kartą taps seneliu. Jo dukra laukiasi sūnaus. Garsus politikas prisipažins apie ateities planus politikoje dar negalvojantis, nes dabar jo laikas skirtas atostogoms ir poilsiui.

Kaip pasikeitė A. Butkevičiaus gyvenimas pasibaigus premjero kadencijai? Kaip tie pokyčiai pakeitė jo šeimos gyvenimą? Ar politikas ilgisi premjero kėdės? Kokie jo užmojai dabar ir kaip prasidėjo tvirtos šeimos meilės istorija? Visi atsakymai – jau šį sekmadienį 18 val. per TV3!

Vaidos Skaisgirės kuriamoje ir vedamoje laidoje „Raudonas kilimas“ – atviri ir nuoširdūs pokalbiai su Lietuvos ir užsienio garsenybėmis. Laidos komandos taikiklyje – išskirtinės, žinomos ir įdomios asmenybės, kurios savo gyvenimą nuo filmavimo kamerų saugo ir interviu į kairę ir į dešinę nedalija.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (109)