Donata emigravo paskatinta mamos. Ji nusipirko bilietą į Londoną. Pradžioje mergina apsigyveno pas savo draugę, teko dirbti vos tik atvykus į svečią šalį: „Nemylėjau šito miesto, nenorėjau čia būti, bet tiesiog buvau. Galvojau, pabandysiu. Dirbau po 5-6 dienas per savaitę“.

Dabar viskas pasikeitė – Donata koncertuoja geriausiose salėse ir populiariausiuose baruose Anglijoje. „Tikrai dažnai dalyvavome ir geruose radijo festivaliuose, važiavome į Vokietiją, Londone turėjome nemažai koncertų prestižinėse vietose, pavyzdžiui „Hundred club“, kuriame grojome praeitais metais. Tai yra vieta, kur karjerą pradėjo visi, net „Metallica“, – šį antradienio vakarą laidoje KK2 pasakos D. Virbilaitė.

Maža to, Donata ne tik dainuoja, Londone dirba ir modeliu: „Tai yra labai gerai apmokamas darbas, tik sudėtinga jį gauti, jeigu tavo figūra nėra standartinė“.

Taip pat Donata vaidina ir Bolivudo filmuose. „Jie turi pinigų ir jie važiuoja į Londoną filmuoti meilės istorijų. Paskambina ir sako: turim darbo. 5 valandas pasifilmuoji ir gauni 100-150 svarų“, – kalbės D. Virbilaitė.

Neseniai Donata pradėjo dar vieną veiklą – pradėjo mokyti vaikus dainuoti. „Mokau ne tik vaikus, turiu porą merginų, kurios ateina pas mane pasidainuoti, išmokti pratimų, išmokti naudotis scenos instrumentais. Jos ne lietuvės“, – laidoje KK2 sakys D. Virbilaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)