Tiesa, Baibos širdies šis kūrinys nepalietė. „Ir vėl bumčikas... Kada man duos gražią dainą padainuoti?“, - laidoje juoksis ir retoriškai klaus garsi atlikėja. Eimutis tikins, kad daina, nors ir gali pagelbėti, nėra svarbiausia pasirodymo dalis. Talentinga partnerė – daug svarbiau: „Aš manau, kad ji dar spindės ir spindės, o mes galėsime didžiuotis tokia nuostabia žvaigžde, kaip Baiba. Latviai išvis verks, kad prarado ją.“

E. Kvoščiauskas ir B. Skurstene-Serdiukė jau turi patirties dainuoti duetu – ketvirtoje projekto laidoje jie atliko Vytauto Kernagio kūrinį „Išeinu“, o jų pasirodymas vyko iškyloje. Šį šeštadienio vakarą pora gaus naują iššūkį – dainą „Žvaigždė“ atlikti būrimo salone.

Baiba pasirodymo metu įsikūnys į garsiąją Marilyn Monroe, o Eimutis taps ragana, išbursiančia žvaigždės likimą. Grimerės ir stilistai aktorių E. Kvoščiauską pavertė neatpažįstamu. Komisijos nariai, salėje sėdintys žiūrovai bei „Muzikinio iššūkio“ dalyviai liko nustebinti poros pasirodymu ir Eimučio įvaizdžiu.

„Eimuti, išvaizda tavo buvo pribloškianti tikrai, bet kai atsivėrė balselis... Išvertei mus iš klumpių. Žodžiu, šaunuoliai, labai geras humoro jausmas. Labai ačiū“, - susižavėjimo neslėps Livija Gradauskienė.

„Žinot, pasijaučiau kaip kosmose. Nieko nesupratau, bet buvo labai žavinga. Jeigu norėjote mus nustebinti, tai jums tikrai labai pavyko“, - pridės Kristina Zmailaitė. „Aš visada sakydavau, kad šitų talentingų žmonių, kurie dalyvauja mūsų projekte, likimas – atsidurti Holivude ar Las Vegase. Talento jums visiems pakanka, čia tik vadybos klausimas. Kreipkitės, padėsim“, - juokaus Giedrius Drukteinis.

„Muzikiniame iššūkyje“ netrūks ir kitų įspūdingų pasirodymų. Populiariausiame BTV šou, be jau minėto E. Kvoščiausko ir Baibos dueto, pasirodys šios poros: sportininkais tapę Deividas Norvilas-Deivis ir Simona Nainė, palėpėje dainą atlikę Rūta Žibaitytė ir Linas Lapėnas, turgaus prekeivius įkūniję Vilija Matačiūnaitė ir Jokūbas Bareikis, Palangoje pasirodymą surengę Ieva Juozapaitytė ir Giedrius Leškevičius, ūkininkais tapę Audrius Janonis ir Neringa Nekrašiūtė, meilės sceną dykumoje suvaidinę Monika Šedžiuvienė ir Tadas Juodsnukis.

E. Kvoščiausko ir Baibos pasirodymo „Muzikiniame iššūkyje“ akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją