Ateityje ji ketina dar kartą padailinti figūrą pas plastikos chirurgus.

„Aš visoms savo klientėms sakau: kam vargti ir kankintis dėl savo trūkumų, jeigu galima greitai viską sutvarkyti ant operacinio stalo”, - palankumo plastinei chirurgijai neslepia Gražina.

Ji prisipažino niekuomet dėl savo grožio užmojų nesulaukusi palaikymo iš buvusio sutuoktinio. Moteris pasakojo niekuomet negirdėjusi žodžio myliu ar komplimentų dėl savo išvaizdos.

„Man niekada nesakydavo gražių žodžių, o jų labai reikėjo. Matyt, dėl to ir kompleksavau dėl savo išvaizdos, kurią ne kartą tobulinau”.

Dainininkė Valerija Iljinaitė – LNK televizijos muzikiniame projekte „Lietuvos balsas“ išpopuliarėjusi dainininkė. Dabar Valerija sėkmingai įkūnija tokias operos divas kaip Monserat Kabaljė muzikiniame šou „Mes vieno kraujo”.

Tačiau šį ketvirtadienio vakarą 19 val. 30 min. LNK televizijos laidoje „Valanda su Rūta” dainininkė atvirai prisipažins trejus metus kentėjusi nuo anoreksijos.

„Televizijos užkulisiuose dažnai išgirsdavau, kad esu stora, kad mano šlaunys storos, kad privalau įtilpti į S dydžio drabužius”, - guodėsi Valerija.

Mergina ėmė badauti, per dieną suvalgydavo vos labo pusė jogurto indelio ir kavos puodelį. Taip ji maitinosi iki tol, kol svoris nukrito iki 40 kg, o medikai diagnozavo anoreksiją.

Laidoje dalyvavo ir šiaulietis Vaidas Kučinskas, kuris vos prie dvejus metus svėrė 176 kg.

„Susigriebiau tik tada, kai nuėjus į polikliniką seselė man pasakė, kad jų turimos svarstyklės nepakels šitokio svorio.” Vaidas atskleis paslaptį, kaip per devynis mėnesius jam pavyko numesti 74 kg ir netgi pradėti ruoštis kultūrizmo varžyboms.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (127)