Pirmadienio vakarą, 20 val. 25 min. LNK televizijos gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...” nužudytosios Vilmos Martišiūtės artimieji ir garsūs draugai atskleis tragišką jos lemtį.

Kadaise Vilma Lietuvos publikai buvo gerai žinoma kaip pirmoji legendinės grupės „Studija” atlikėja moteris. Ji bičiuliavosi ir dainavo su garsiausiais Lietuvos atlikėjais – Stepu Januška, Gyčiu Paškevičiumi, Irena Starošaite.

Ir nors Vilma Martišiūtė turėjo visas galimybes tapti populiaria Lietuvos atlikėja, gyvenimas ją nubloškė į Dubajų, kur ji dirbo, mėgavosi prabanga ir pateko į auksinį vyro musulmono sukurtą narvelį, iš kurio tekina parbėgo atgal į Lietuvą.

Vyras jai dovanojo deimantus, sportinius automobilius ir suteikė pilną išlaikymą, tačiau jis buvo be proto pavydus ir drausdavo jai dainuoti bei rodytis ant scenos. Deja, tėvynėje Vilmos laukė dar tragiškesnė baigtis. 44-erių metų dainininkė buvo rasta nušauta Tauragėje.

Įtariama, kad nusikaltimą padarė maniakiškai Vilmą įsimylėjęs gerbėjas, advokato padėjėjas Rolandas Ambroza.

Jaunatviška, įspūdingos išvaizdos, linksma, komunikabili, valiūkiška ir itin traukianti vyrus – taip jau Anapilin iškeliavusią Vilmą Martišiūtę apibūdina jos draugai. Vilma Martišiūtė savo karjerą pradėjo labai jauna.

Vos septyniolikos ji kartu su grupe „Studija“ ir Irena bei Žilvinu Žvaguliais atsidūrė Jungtiniuose Arabų Emyratuose, kur išvyko koncertuoti prabangiausiuose Dubajaus viešbučiuose bei restoranuose.

Lietuvai atgavus nepriklausomybę, arabų kraštuose lietuviai kone rankomis sėmė neregėtus turtus – ten važiavo ir Violeta Tarasovienė, ir Janina Miščiukaitė, ir Birutė Dambrauskaitė, ir kiti garsūs atlikėjai.

Vilma Dubajuje gavo ne tik darbą prabangiame restorane, bet ir apgyvendinimą septynių žvaigždučių viešbutyje, aptarnavimą kiaurą parą, visus viešbučio privalumus nemokamai ir solidų atlyginimą.

„Ji gyveno išties prabangiai, tačiau jautėsi vieniša. Vilma ne kartą sakė, kad jos svajonė ne darbas, ne turtai, o meilė. Ji norėjo susirasti tą vienintelį ir netgi dažnai pajuokaudavo, kad tai bus koks nors ūkiškas, bet nuoširdus lietuvis iš kaimo. Atrodo, ji ir telaukė, kol atsiras koks princas ir parvilios ją atgal į Lietuvą”, - pasakoja Vilmos pusseserė Rasa Gusiatina.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)