Garsi pora atvirame interviu papasakos savo meilės istoriją nuo pradžių. Niekada žiniasklaidai apie savo asmeninį gyvenimą ir meilės santykius neatviravęs L. Kleiza prisipažins, kad piršlybos nebuvo planuotos. Jos įvyko spontaniškai, tačiau iš didelės meilės.

„Tai nėra viena romantiškiausių istorijų. Po Europos čempionato buvome porai dienų nuskridę į Milaną. Dar prieš skrendant į Turkiją sėdėjome, pietavome ir nusprendžiau, kad reikia imti ir pasipiršti. Tada iškart nuėjome į parduotuvę, nupirkau žiedą ir pasipiršau“, – šypsodamasis pasakos Linas.

Atvirame interviu krepšininko žmona Agneta atskleis, kad Lietuvoje, Šešuolėlių dvare vykusias vestuves, kuriose dalyvavo būrys artimiausių draugų ir šeimos nariai, ji planavo su entuziazmu. Šiai šventei pora ruošėsi kone pusmetį: „Vestuvių planavimas vyko labai ilgai. Mano tokia savybė – precizika. Aš labai didelį dėmesį skyriau svečių meniu. Nebuvo kažko prabangaus, kažkokių egzotinių patiekalų, aš tik norėjau ir pati skaniai pavalgyti, ir geru maistu pamaloninti svečius“.

Agneta Kleizienė

A. Kleizienė atskleis, kad jų vestuvėse nebuvo nei užstalės žaidimų, priverstinio svečių kalbinimo, nei nuotakos pavogimo ar piršlio korimo. Agneta taip pat atskleis, kad tuoktuvės Lietuvoje buvo antra šventė – garsi pora iki ceremonijos Lietuvoje jau buvo susituokę svečioje šalyje.

„Niekas to nežino, bet mes susituokėm gerokai anksčiau“ , – pasakos Agneta, atskleisdama dar niekam negirdėtas detales.

Garsi pora šiandien savo gyvenimą kuria Lietuvoje. Linas gydosi kojos traumą, užsiima kitomis veiklomis, mintys apie krepšinį – kol kas antrame plane. O štai Agneta čia sukūrė savo verslą – grožio, jaunystės ir sveikatos namus „Molecule“, kuriuose – per ne vienerius metus trukusių kelionių po pasaulį atrastos priemonės ir produktai, skirti įvairių ligų gydymui, prevencijai ir grožiui.

Linas Kleiza

Antrasis laidos „Raudonas kilimas“ herojus – itin sėkmingo sostinės klubo „Materialistė“ savininkas Matas Puodžiūnas. Jauną vyrą drąsiai galima vadinti laimės kūdikiu. Po kraupios nelaimės, kai Amerikoje nerdamas į baseiną jis susilaužė tris stuburo slankstelius, gydytojai prognozavo, kad jis nebegalės vaikščioti ir valdyti savo kūno. Tačiau įvyko stebuklas...

Kaip L. Kleiza savo gražuolei žmonai išrinko sužadėtuvių žiedą? Kiek vaikų svajoja turėti krepšininkas? Kur Linas pasipiršo Agnetai ir kada įvyko tikrosios jų vestuvės? Visi atsakymai ir niekur nematyti poros vestuvių kadrai – jau šį sekmadienį 18 val. TV3 gyvenimo būdo laidoje „Raudonas kilimas“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)