Šou, kurį veda aktoriai Tino ir Atanas, vinjetėje pasirodo Kauno Laisvės alėjos vaizdai: pastatai, reklaminiai stendai ir legendinis fontanas. Tiesa, visi lietuviški užrašai pašalinti, net dviračių tako grindinys papuoštas makedonietišku užrašu.

Makedonietiškas šou „Vienas ant vieno“:

DELFI susisiekus su Kauno miesto vicemeru Povilu Mačiuliu, šis, peržvelgęs vaizdo įrašą, tai vertino teigiamai: „Tai buvo labai netikėta, bet ir smagu, kad šiai vinjetei buvo pasirinktas mūsų miestas, o ne kuris nors kitas. Tačiau iš tiesų matau, kad tai yra seni Kauno vaizdai. Per tą laiką Kaune ir Laisvės alėjoje jau įvyko teigiamų pokyčių. Tikrai bus galima pakviesti visą laidos kūrybinę komandą dar kartą apsilankyti Kaune ir nufilmuoti jau atsinaujinusį miestą bei parodyti jį Makedonijos gyventojams“.

DELFI primena, kad neseniai panašiu būdu išgarsėjo lietuvių projektas „Real is beautiful“. Tiesa, atvirkščiai – lietuviai, norėdami reklamuoti Lietuvos vardą – naudojo užsienyje darytas ir iš užsienio pirktas nuotraukas.

Po kilusio skandalo, projekto iniciatoriai teigė, kad jų tikslas perteikti emociją, tad lokacija, kurioje darytos nuotraukos, neturi reikšmės. Daugiau apie tai skaitykite čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)