Šventinį Kovo 11-osios vakarą „Muzikinio iššūkio“ dalyviai pasakos ne tik apie naujai gautus scenos partnerius. Laidoje bus paliesta ir laisvės tema. „Laisvai mąstyti, laisvai kurti, laisvai keliauti be jokių didelių sienų – tai yra toks gyvenimiškas malonumas. Laimė yra gyventi tokioje, dabartinėje šalyje ir ačiū tiems, kurie tuo metu kovojo, kad mūsų šalis būtų laisva. Aš tiesiog kaifuoju gyvendamas tokioje valstybėje“, - laidoje sakys E. Kvoščiauskas.

Tiesa, Vilija prisipažins, kad nešvenčia Kovo 11-osios, tačiau to nedaro dėl labai svarbios priežasties. „Aš nesu didelė švenčių mėgėja, bandau pasidžiaugti kiekviena diena, kiekvieną dieną pasidaryti kaip šventę sau. Nes kitą kartą tu gali tos ypatingos datos nesulaukti, o šiandien pamirši pasidžiaugti. Džiaugtis reikia šiandien – kad šiandien turi artimą, kad šiandien kalbi lietuviškai.“

Naujai suburtas duetas vienas kitam negailėjo gražių žodžių. „Kad kas nors man būtų pasakęs gyvenime, kad aš dainuosiu kartu su Vilija vienoje scenoje, aš būčiau tikrai nepatikėjęs ir parodęs pirštu į smilkinį. Tai yra viena iš mano svajonių, kuri išsipildė – uždainuoti kartu su Vilija“, - pripažins Eimutis.

„Jeigu aš būčiau meškiukas, tai jis būtų Knysliukas. Labai man patinka dirbti su linksmu, pozityviu žmogumi. Eimučiu aš labai pasitikiu. Manau, kad jis yra labai kūrybingas žmogus. Ir šiaip aš jį labai mėgstu“, - linksmai apie partnerį kalbės Vilija.

„Muzikiniame iššūkyje“ šį šventinį šeštadienio vakarą netrūks gražių dainų, žodžių ir naujai suburtų duetų. Šį kartą scenoje uždainuos E. Kvoščiauskas ir V. Matačiūnaitė, Tadas Juodsnukis ir Audrius Janonis, Simona Nainė ir Jokūbas Bareikis, Monika Šedžiuvienė ir Linas Lapėnas, Rūta Žibaitytė ir Ieva Juozapaitytė, Deividas Norvilas-Deivis ir Giedrius Leškevičius, Baiba Skurstene-Serdiukė ir Neringa Nekrašiūtė. Šventinė „Muzikinio iššūkio“ laida – jau šį šeštadienio vakarą, kovo 11-ąją per BTV.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)