„Čia nuostabūs vaizdai ir žmonės. Ne veltui Tailandas vadinamas šypsenų šalimi – čia tiesiog negali nesišypsoti“, - įspūdžiais dalinosi D. Žeimytė.

D. Žeimytė lietuvių itin pamėgtoje šalyje lankosi jau ne pirmą kartą. Prieš kiek mažiau nei dešimtmetį išmaišiusi vieną Pietinės Azijos šalies pusę, ji nusprendė aplankyti dar nematytus Tailando miestus ir salas. Šiuo metu D. Žeimytė mėgaujasi poilsiu nuostabaus grožio baltais paplūdimiais nusėtoje Ko Phangan saloje.

„Ragauju daug vietinės virtuvės patiekalų, kurie lietuvio skrandžiui yra egzotiški. Pavyzdžiui, keptų vabalų skonis – visai kaip traškučių. Nors, tiesą pasakius, tarakoną įsidėti į burną buvo šiek tiek nejauku. Taip pat čia daug jūros gėrybių, kurias dievinu. Kas vakarą ragauju vis ką nors kitą – krevetes, kalmarus, krabus. Šiuo atveju man čia visiškas rojus“, - pasakojo D. Žeimytė.

Kuomet oro temperatūra siekia 35 laipsnius šilumos, o virš galvos kaitina saulė, labai lengva užmiršti, kad žiema dar nesibaigė.

„Net sutrikau, kai viename restorane pamačiau dar nenupuoštą Kalėdų eglutę. Pagalvojau, kokie jie keisti, viduryje vasaros eglutę pasipuošė. Tik tada dingt mintis – juk praėjo tik keli mėnesiai po Kalėdų!, - juokėsi D. Žeimytė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)