„Viskas prasidėjo nuo balsų mano galvoje, tai buvo tarsi dialogai, tačiau ne tokie, kad kalbėčiau pati su savimi. Tai buvo kur kas aukščiau, dvasingiau. Galiausiai ėmiau tai vadinti pokalbiais su Dievu”, - pasakos Akianė.

Ne itin religingi tėvai pradžioje netikėjo mergaite, tačiau atsakingai priėmė tai, ką ji sako. Niekada nemenkino, noriai išklausė ir užsirašinėjo tai, ką kalbėjo dukra. Laidoje „Bus visko” Akianės mama pasakoja, kad ne visuomet norėjosi girdėti tą, ką sakė Akianė, nes buvo ir blogų dalykų, kurie ją baugino. Moters meldėsi ir tikėjo, kad viskas praeis, kol vieną kartą nenutiko siaubingas dalykas. Akianė pradingo septynioms valandoms. Buvo manoma, kad tai pagrobimas.

„Manęs ieškojo apie 50 FTB pareigūnų su šunimis ir visas miestelis, tačiau aš buvau tiesiog pradingus, manęs fiziškai nebuvo šiame pasaulyje”, - laidoje „Bus visko“ pasakos Akianė.

Kiekvienas namo ir kiemo kampelis buvo fotografuojamas ir protokoluojamas, tačiau penkiametės Akianės niekur nebuvo. Mergaitė sako puikiai prisimenanti tą dieną, kai leidžiant laiką namuose jai apsvaigo galva, pradėjo mirgėti akyse ir ji prarado sąmonę.

„Sunku protu paaiškinti, kas nutiko, tačiau aš buvau paimta į kitą pasaulį. Atsidūriau vietoje, kurioje buvo daugybė durų. Už jų tarsi skirtingos galaktikos su tūkstančiais skirtingų žmonių gyvenimų bei dvasinių kelių. Keisčiausia buvo tai, kad aš nei kiek nebijojau. Jaučiausi ten lyg namuose, tarsi, būčiau nugyvenus šimtą metų ir man būtų nebe penkeri”, – laidoje „Bus visko” prisimins Akianė.

Praėjus septynioms valandoms, mergaitė sugrįžo į tą pačią vietą namuose taip pat stebuklingai, kaip ir pradingo, tik šįkart stebint dešimtims žmonių.

„Pamenu du policininkai su verkiančia mano mama stovėjo kambario gale ir žiūrėjo į mane persigandusiomis akimis. Mama priėjo prie manęs ir sako: kur tu buvai, aš pasiilgau tavęs, kas nutiko. Aš pažvelgiau į ją išsekusiomis akimis ir pasakiau, aš pavargau, bet turiu tiek daug visko nuveikti.”- pasakos Akianė.

Grįžusi Akianė nupiešė Dievą ir rojų, jos talentas piešti tobulėjo ne dienomis, o valandomis. Paveikslai įgavo stebuklingų galių padėti žmonėms, o pati mergina sako, kad jai buvo paskirta misija, kurios niekam nėra atskleidusi. Apie tai netruko sužinoti žiniasklaida, pirmoji į savo laidą mergaitę pasikvietė Oprah Winfrey, po to sekė dešimtys kitų.

Akianė tapo garsi visame pasaulyje, o jos paveikslai parduodami už šimtus tūkstančių. Tai neabejotinai pakeitė visą gyvenimą, apie kurį papasakos pati Akianė šį šeštadienį laidoje „Bus visko”.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)