Palmira papasakos, kas bus ateinančiais metais: ar iš tiesų Baltijos šalių laukia karas su Rusija, Europos Sąjungos žlugimas ir ekonominė krizė? O taip pat atskleis, ko kitais metais turėtų tikėtis kiekvienas Zodiako ženklas, bei patars, kaip pasitikti ateinančius metus, ir kokius sėkmę pritraukiančius, nuo negandų apsaugančius amuletus vertėtų įsigyti jau dabar.

Tuo tarpu šventinėje fotosesijoje kalbinti garsūs televizijos laidų vedėjai atskleis, kokie jiems buvo praeinantieji metai, ir apie ką svajoja ateinančiais.

„Mažos dukrytės“, - tiesiai ir be užuolankų svajonę, kurios trokšta 2017-aisiais metais, atskleis 32-ejų radistas Rolandas Mackevičius.
Apie vaikus prisipažins svajojanti ir šiemet, po dešimt metų trukusios draugystės už mylimojo ištekėjusi dainininkė Irūna Puzaraitė – Čepononienė.

Apie tai, kad tikisi šeimos pagausėjimo, prisipažins ir dar viena garsi radijo ir televizijos laidų vedėja. Kas ji, televizijos žiūrovai išgirs jau šį pirmadienio vakarą gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ 20.25 val. per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (232)