D. Gutauskienė taip įkūnijo Violetą Riaubiškytę, kad jas buvo sunku atskirti. Po pasirodymo scenoje, komisija tiesiog neteko žado. Vytenis Pauliukaitis tikino, kad Laisva net išmoko tik Violetai būdingus šokio žingsnelius. Kiti komisijos nariai taip pat neslėpė susižavėjimo.

Džiaugsmingai nusiteikusi Donata prisėdo filmavimo studijoje ir stebėjo kitų dalyvių pasirodymus. Tadas Rimgaila, kuris šioje laidoje įkūnijo Vytautą Šiškauską, viduryje dainos pakvietė Laisvą trumpam šokiui. Apsukęs kelis ratelius, T. Rimgaila-V. Šiškauskas paleido Laisvos ranką ir grįžo į scenos vidurį, o šį – apsvaigusi nuo „širdžių ėdiką“ įkūnijusio atlikėjo šokio, ėmė ropoti paskui, tačiau netrukus atsistojo ir lyg apsalusi nuo džiaugsmo išsitiesė minkštasuolyje.

Šiame sezone projekto „Muzikinė kaukė“ scenoje susirungs net dešimt garsenybių, kurios įsikūnys į Lietuvos ir pasaulinio lygio atlikėjus. Dėl geriausiojo vardo kausis: šokėjas ir renginių vedėjas Tadas Rimgaila, viena profesionaliausių Lietuvos atlikėjų Rūta Ščiogolevaitė, grupės „Pop Ladies“ narė Anžela Adamovič, laidos „24 valandos“ žurnalistė ir dainininkė Donata Gutauskienė-Laisva, rusų dramos teatro aktorius Valentinas Krulikovskis, grupės „69 danguje“ narė Nijolė Pareigytė-Rukaitienė, legendinis dainininkas Arvydas Vilčinskas, projekto „Lietuvos balsas“ dalyviai – Vytenis Kaluškevičius ir Karolina Juškaitė-Carol, atlikėjas Tadas Juodsnukis.

Trečiadienio popietę vykusio laidos filmavimo metu šie dešimt atlikėjų bei aktorių įsikūnijo į Lietuvos ir pasaulio garsenybes. Donata Gutauskienė-Laisva tapo Violeta Riaubiškyte, Valentinas Krulikovskis atliko „Depeche Mode“ dainą, Tadas Rimgaila įsikūnijo į Vytautą Šiškauską, Rūta Ščiogolevaitė į Tiną Turner, Tadas Juodsnukis – Irūną Puzaraitę, Vytenis Kaluškevičius į „Coldplay“, Karolina Juškaitė-Carol į Seleną Gomez, Arvydas Vilčinskas – Eugenijų Ostapenko, Nijolė Pareigytė-Rukaitienė – Jennifer Lopez, o Anžela Adamovič – Birutę Dambrauskaitę. Prieš lipdami į sceną atlikėjai net kelias valandas praleidžia grimerinėje. Čia jiems keičiamos šukuosenos, derinami perukai ir daromas sceninis grimas. Kai kurias garsenybes pastarasis taip pakeitė, kad buvo sunku pažinti, kas slepiasi po grimu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)