Internetiniame balsavime daugiausia palaikymo sulaukė Anžela Adamovič, antroje vietoje liko laidų vedėja Marija Silickaja – Šmatavičienė, trečioje – modelis Simona Burbaitė.

SMS balsavime žiūrovai daugiausia simpatijų parodė Marijai Silickajai – Šmatavičienei, antroje vietoje liko atranką laimėjusi Justė Žičkutė, trečioje – studentė Monika Maluškaitė.

Tomas Ališauskas daugiausiai balsų skyrė Justei Žičkutei (32 balus), gražuolei Simonai Burbaitei - 30 balų ir aktorei Vaidai Lisikaitei - 28 balus.

Ilgametis laidos vedėjas Tomas Ališauskas žurnalistams sakė, kad atrankoje buvo ne viena stipri pretendentė.

„Tikrai nebuvo paprasta surikiuoti merginas ir paskirstyti balus. Visos merginos įrodė, kad gali dirbti televizijoje, ir tikrai visoms linkiu neliūdėti, viskas Jums prieš akis“, - sakė T. Ališauskas.

DELFI primena, kad atranką buvo sudrebinęs sukčiavimo skandalas, į kurį įsivėlė ir žinoma pretendentė. Plačiau apie tai skaitykite ČIA.

Apie naująją partnerę laidoje KK2 Tomas teigia, kad ji – jauna, perspektyvi ir labai talentinga mergina.

„Vesti laidą su Juste buvo tikrai malonu, turint galvoje, kad jai tai buvo vienas pirmųjų pasirodymų prieš kameras. Tikiu, kad žiūrovai greit pamils Justę. Mergina akimirksniu prisitaiko prie bet kokios situacijos, o tai yra labai svarbu“, - sakė T. Ališauskas.

Į KK2 studiją atvykusi Justė neslėpė džiaugsmo bei žurnalistams sakė, kad dar vis negali patikėti, kas įvyko.

Justė Žičkutė

„Esu labai susijaudinusi. Pirmadienio rytas prasidėjo tikrai įspūdingai! 8 ryto sulaukiau skambučio, kad tapau naująja KK2 vedėja. Džiaugsmas ir jaudulys dar iki dabar neapleidžia. Esu be galo laiminga ir noriu padėkoti visiems, kurie už mane balsavo. Tikrai Jūsų nenuvilsiu“, - sakė J. Žičkutė.

Naujoji laidos KK2 vedėja Justė Žičkutė gimė ir užaugo Vėžaičiuose, šiuo metu studijuoja Tarptautinių santykių ir politikos mokslų institute. Atrankos metu mergina sakė, kad dirbti televizijoje ji norėtų ne dėl populiarumo, jos siekiai didesnis – Justė svajoja tapti profesionalia laidų vedėja, o merginos idealas - Rasa Tapinienė.

KK2 pretendenčių susipažinimo su T. Ališausku vakarėlis:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (143)