Premjeroje „Sofos ekspertai“ žiūrovai susipažins su senjorais sutuoktiniais Birute ir Algimantu Birgilais, vaikais – televizijos laidų ekspertais – Haroldu, Oskaru bei Oskaro pusseserėmis, šmaikščiais broliais iš Šiaulių Audriumi ir Linu bei jų žmonomis, bičiuliais vizažo meistru Šarūnu bei drabužių konsultantu Elvinu bei draugų kompanija iš Vilniaus. Kiekvienoje „Sofos ekspertų“ laidoje televizijos laidas vertins ir gerai žinomi žmonės.

„Sofos ekspertais“ tapusios Vilniuje gyvenančios linksmos draugų ir kolegų kompanijos gretose – radijo gerbėjams pažįstami laidų vedėjai, šokių muzikos hitų radijo stoties „Power Hit Radio“ balsai Raminta Vyšniauskaitė, Saulius Baniulis, Aleksas Pozemkauskas ir Vaidas Leliuga.

Saulius tikina esantis santūrus televizijos žiūrovas, nesisvaidantis emocionaliomis replikomis prie ekrano. Tiesa, pasak jo „Sofos ekspertuose“ viskas priklausys nuo to, kokias programas teks stebėti. „Man pačiam įdomu, kaip mes visi komentuosime ir reaguosime, žiūrėdami laidas. Kai televizorių žiūri su kompanija, tai, žinoma, kad pasijuoki iš to, kad esame tokie patys, kaip ir laidų ar serialų herojai ir pakomentuoji jų veiksmus. Manau, kad viskas priklausys nuo to, kas bus rodoma. Šiaip aš esu tas santūrus televizijos žiūrovas, bet be jokios abejonės, nuo mėnulio fazės priklausys, kaip gali užkomentuoti“, – juokdamasis kalbėjo ilgametis laidų vedėjas S. Baniulis.

Šios „Sofos ekspertų“ draugų kompanijos vienintelė mergina, ryto laidos vedėja Raminta Vyšniauskaitė juokiasi, kad vyriškoje draugijoje teks apginti moterišką nuomonę: „Mūsų draugų kompanija pašnekėti tikrai mėgsta. Kiekvienas turi savo nuomonę. Kadangi aš viena būsiu tarp vyrų, man teks „atlaikyti“ moterišką pusę. Mes visi dirbame ir nedažnai tenka susiburti, todėl tai bus puiki proga pasėdėti prie televizoriaus ir smagiai kartu pabūti.“

Raminta tvirtina esanti emocionali televizijos žiūrovė, todėl „Sofos ekspertų“ žiūrovai veikiausiai išgirs ir ne vieną jos riksmą: „Esu labai aktyvi komentuotoja. Man sunku televizorių žiūrėti ramiai, ypatingai jei yra rodomas labai emocionalus turinys. Tuomet aš visą laiką garsiai komentuoju, kalbuosi su personažais ir susigyvenu su jais. Jei žiūriu svarbias sporto varžybas, tai galiu rėkti, klykti, kalbėti ir netgi atsiklaupti prieš televizorių!“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)