Išskirtiniame projekte, kuris leis sugrįžti visu dešimtmečiu atgal – į laikus, kada televizijos eteryje karaliavo legendinis „Baras“, šiemet vyks įnirtinga kova.

Ir kovoti teks ne tik dėl garbės ir populiarumo. Pagrindinis realybės šou „Du barai“ prizas – automobilis, kuris atiteks finale pergalę iškovosiančiam dalyviui.

„Laimėtojui atiteks mano automobilis, kad jau man nebereikia“, – šmaikštavo neseniai teisės vairuoti netekęs vienas iš projekto kūrėjų A. Valinskas.

Kūrėjai iš anksto apsidraudžia nuo kalbų apie plagiavimą – šis šou yra rengiamas pagal originalų formatą „The bar“, tik jis bus ištobulintas ir naujai adaptuotas. Kūrėjai tikisi, jog šis formatas ilgainiui taps tarptautinis.

Realybės šou dalyvaus net 2 dalyvių, išsiskirstysiančių į dvi komandas. Komandoms teks kovoti dėl kuo didesnių apyvartų skirtingose kelio pusėse esančiuose baruose.

Telieka spėlioti, kuriai komandai atiteks šalia Karpynės įsikūrusi picerija, o kuriai – grill baras.

Žiūrovai galės stebėti kiekvieną veiksmą

Kaip įprasta tokio formato televizijos projektuose, nuo pirmadienio iki ketvirtadienio TV3 žiūrovai galės išvysti projekto dienoraščius. Tai – tam tikra dalyvių gyvenimo santrauka.

O štai internete ištikimiausi žiūrovai galės dalyvius stebėti ir visą parą.

„Matysim juos miegančius, besivalančius dantis, besipykstančius, mylinčius“, – teigė vienas iš projekto kūrėjų Dominykas Kubilius.

Sekmadieniais vyks ir didysis iškritimo finalas, kuris bus transliuojamas tiesiogiai iš pramogų komplekso „Karpynė“. Laimėjusiai komandai atiteks neliečiamybė, o štai pralošusiai – iš komandos teks pašalinti vieną narį.

Prie sekmadieniais vyksiančio iškritimo šou vairo stos žavioji televizijos laidų vedėja Vaida Skaisgirė. Kūrėjai palieka intrigą – Vaidai talkins ir labai ryški asmenybė, kurios vardas bus atskleistas jau netrukus.

„Bet tai ne aš!“ – pašmaikštavo prodiuseris bei vienas iš realybės šou „Du Barai“ kūrėjų Rolandas Skaisgirys ir suskubo pašmaikštauti. „Tikriausiai suprantate, ką čia veikiu. Man sekmadieniais reiks prižiūrėti žmoną“.

Iš 30 pretendentų laimingųjų – tik 12

Kol įnirtinga išlikimo drama pasieks žiūrovų ekranus, šou prodiuseriai be poilsio vykdo pirminę dalyvių atranką, kurios metu iš virš tūkstančio anketų reikia atsijoti aukso grynuolius.

Vienas iš prodiuserių kompanijos „TymDrym“ įkūrėjų ir projekto „Du barai“ rengėjų Dominykas Kubilius sako, kad atrinkti dalyvius į realybės šou – pats sunkiausias projekto etapas. Ne dėl to, kad trūktų norinčių dalyvauti, o dėl to, kad daugumai nūdienos jaunimo trūksta charizmos.

„Anketų mus pasiekė tūkstančiai, tad norinčių dalyvauti surasti nesunku. Suku atsirinkti, nes reikia ne tik gražiai atrodyti, bet ir būti įdomiu, įtraukiančiu, užburiančiu, neprognozuojamu... Trumpiau tariant, norint patekti į realybės šou, reikia būti charizmatiška asmenybe. O tokios asmenybės, atėjusios į atranką niekada nesako: „Esu komunikabilus, draugiškas ir įdomus“. Tai matosi savaime iš jų išvaizdos, akių, stoto“, – tikina prodiuseris.

D. Kubilius rinkdamas dalyvius vadovaujasi ne tiek intuicija ar pirmuoju įspūdžiu, kiek ilgamete televizijos projektų kūrimo patirtimi. „Mūsų su Laura (prodiusere L. Paukšte – aut. past.) patirtis leidžia per minutę pamatyti, ar atėjęs žmogus yra vertas mūsų laiko. Po to – viskas aišku, ar verta murkdytis su juo ilgiau, ar ne“, – savo įžvalgomis dalinosi Dominykas.

Šis prodiuseris su komanda yra kūręs ne vieną legenda tapusį realybės šou. Jo sąskaitoje – realybės šou „Baras“, „Kelias į žvaigždes“ visi sezonai, neregėto populiarumo sulaukęs projektas „Radži ieško žmonos“.

Projekto kūrėjai džiaugiasi, kad jų rengiamas realybės šou neliko nepastebėtas dar šiam nepasiekus televizijos ekranų. Paraiškų užpildyta daugiau nei tūkstantis. Maža to, projektu susižavėjo ir norą dalyvauti išreiškė ne viena pramogų pasaulio žvaigždė.

„Labai maloniai nustebome, kai su mumis susisiekė viena itin didelio populiarumo sulaukusi įspūdinga Lietuvos gražuolė. Ji labai nori dalyvauti projekte, tačiau, kaip ir visiems, jai teks praeiti atrankos komisiją. Taip pat jau ėmėme komandoje juokauti, kad projektas „Du barai“ sugrąžins į šalį emigrantus. Per šias dienas, vykstant pirminėms atrankoms, sulaukėme lietuvių tik dėl šios atrankos grįžusių iš Anglijos, Norvegijos, Airijos, Vokietijos ar net Kazachstano ir Australijos“, – džiaugėsi D. Kubilius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)