Atrodytų, kad mergina, kuri karatė treniruojasi nuo 7-ių metų, į baseiną su be galo draugiškais delfinais turėtų nerti be jokios baimės, tačiau R. Pivoriūnaitė atskleidė, kad tai – toli nuo tiesos.

„Tiesą sakant, kai sulaukiau šio pasiūlymo, pirma mano reakcija buvo „ne“. Bet dabar, kai jau žinau, kas tai yra, galvoju, kad jei būčiau nesutikusi, būčiau buvusi pati kvailiausia, ir gailėčiausi turbūt visą likusį gyvenimą“, – prisipažino R. Pivoriūnaitė. Tiesa, mergina ne iš karto pasijuto užtikrinta dėl savo sprendimo. „Pirmo susitikimo su delfinais metu jaučiau be galo daug baimės, man tai tikrai nepriminė kažkokios dangiškos patirties, nušvitusi irgi iš delfinariumo neišėjau“, – juokiasi čempionė.

„Pirma – aš labai bijau vandens, esu prasta plaukikė, o paskutinį kartą nėriau ant galvos būdama kokių 6-7-erių. Be to, bijau aukščio, todėl iš karto pagalvojau apie visus tuos pasirodymus, kai delfinai išmeta žmones į orą, ir man tai pasirodė labai baisu“, – pasakojo R. Pivoriūnatė. Tačiau tituluota sportininkė pripažino, kad delfinų magija netrukus paveikė ir ją.

„Delfinai yra nerealūs, fantastiški – normalu, kad pirmą kartą, kai prieš save pamatai kelių šimtų kilogramų gyvūną, nėra jauku, bet kai su jais pasibendrauji, tai yra kažkas nerealaus. Neveltui su jais rengiamos terapijos, delfinai tikrai turi kažką nepaaiškinamo. Ten būdamas negali nesišypsoti, pasimiršta rūpesčiai. Nors pirmą kartą buvo labai baisu, bet tada manyje įsijungė tas sportinis interesas – ei, aš noriu įrodyti sau ir kitiems, kad galiu!“ – įkvėpta kalba renginių „Delfinai ir žvaigždės“ dalyvė.

Pirmąjį R. Pivoriūnaitės pasirodymą su delfinais LRT televizijos žiūrovai galės išvysti jau kovo 22 d. „Po pirmųjų filmavimų įvyko lūžis, ir dabar aš dar labiau noriu būti su jais, tobulėti, jau kitą dieną po pasirodymų vėl skubėjau į delfinariumą“, – šypsosi R. Pivoriūnatė, šiam savaitgaliui rengianti dar du naujus pasirodymus. Kartu su ja žiūrovai išvys ir atlikėjas Aistę Pilvelytę bei Nijolę Pareigytę, grupės „Biplan“ vokalistą Maksą Melmaną, baleto primarijų Nerijų Jušką, aktorių Marių Repšį, renginių organizatorių Remigijų Žiogą bei organizacijos „Gelbėkit vaikus“ atstovę Liną Gedmintienę. S

pecialius pasirodymus delfinariumo žiūrovams ruošia ir dainininkai Vaidas Baumila bei Ruslanas Kirilkinas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)