Nuo kovo 22 dienos kiekvieną antradienį šiuos pasirodymus galės stebėti ir LRT televizijos žiūrovai.

„Atėjo laikas, kai pagalvojau, kad reikia skirti laiko sau – vargino ne tik nuolatinis galvos skausmas, bet ir vis dažniau iš nosies bėgantis kraujas, nes paskutiniu metu tik bėgau ir bėgau, visiškai pamiršdama savo sveikatą. Supratau, kad šis projektas yra kitoks, nei visi kiti, ir daugiau gyvenime tokio pasiūlymo galiu ir nebegauti. Be to, tikrai labai norėjau veiklos, kurioje galėčiau pasikrauti teigiama energija“, – apie savo sprendimą dalyvauti projekte „Delfinai ir žvaigždės“ kalbėjo A. Pilvelytė.

Atlikėja teigė, kad niekad nepamirš savo pirmojo susitikimo su delfinais.

„Režisierė delfinariume sakė, kad kai pirmą kartą pamatėme delfinus, iš šono atrodėm kaip pamišę“, – juokėsi A. Pilvelytė. „Nesvarbu, kas tu – žvaigždė, nežvaigždė, vaikas ar suaugęs – atrodo, kad pirmą kartą prie delfinų atsidūręs žmogus iš džiaugsmo nežino nei kur eiti, nei ką daryti. Vienu metu norisi delfinus ir glostyti, ir bėgti su jais fotografuotis, ir vėl paliesti... Užplūsta toks emocijos pliūpsnis, nuoširdi nuostaba, tokie jausmai, kurių negali suvaldyti“, – džiaugėsi „Delfinų ir žvaigždžių“ dalyvė A. Pilvelytė.

Moteris neslepia, kad dėl užimtimo jaučiasi ir kiek atsiliekanti nuo kitų projeto dalyvių – kartu su ja renginiuose „Delfinai ir žvaigždės“ šįmet dalyvauja tokios įžymybės kaip atlikėja Nijolė Pareigytė, grupės „Biplan“ vokalistas Maksas Melmanas, baleto primarijus Nerijus Juška, aktorius Marius Repšys, renginių organizatorius Remigijus Žiogas, daugkartinė Europos kiokušin karatė čempionė Rita Pivoriūnaitė bei organizacijos „Gelbėkit vaikus“ atstovė Lina Gedmintienė.

Be to, A. Pilvelytė atskleidė ir vieną, anot jos, didelį savo trūkumą, trukdantį jai pilnai atsipalaiduoti ir mėgautis dalyvavimu. „Turiu vieną bėdą – niekaip negaliu nerti stačia galva į vandenį, visaip gyvenime bandau to išvengti... bet visa kita, manau, yra įgyvendinama, tiesiog reikia darbo ir pastangų“, – kalbėjo A. Pilvelytė.

Unikalus renginys „Delfinai ir žvaigždės“ žiūrovus į Klaipėdos delfinariumą vėl kvies jau šį šeštadienį ir sekmadienį 15 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)