Žiūrovams viso projekto metu buvo labai įdomu, kas iš dalyvių surenka daugiausiai žiūrovų balsų ir yra lyderiai, o kas sulaukia mažiausiai palaikymo. „X Faktoriaus“ režisierius Mindaugas Meškauskas griežtai slėpė šią informaciją nuo teisėjų, projekto kūrybinės grupės ir žiūrovų.

„Visi žiūrovų balsai bus atskleisti iš karto po superfinalo. Nenoriu, kad projekte atsirastų toks reiškinys kaip „favoritizmas“. Negali būti per anksti suformuota nuomonė apie nugalėtojus ir tuos, kuriems sekasi prasčiau. Projekte nebeliktų dramos, dėl ko žiūrovui stengtis“, – buvo įsitikinęs populiaraus televizijos projekto režisierius.

Paviešinus 10 finalų balsus paaiškėjo, kad daugiausiai kartų pirma vieta džiaugėsi Monika Pundziūtė. Mergina daugiausiai žiūrovų balsų surinko penkias savaites. Monikai ant kulnų mynė Aleksas Augaitis, pirmoje vietoje buvęs tris kartus.

Superfinale Monika surinko 70405 balsus, Aleksas – 53510, Thomas – 20145.

Antrą savaitę pirma vieta, surinkęs 7054 balsus, džiaugėsi Domas Česnulevičius. Vaikinas daugiausiai žiūrovų balsų pelnė scenoje sudainavęs Gyčio Paškevičiaus dainą „Draugams“. Tiesa, po pasirodymo vaikinas labai jaudinosi, mat scenoje buvo pamiršęs žodžius.

Pirma vieta vieną kartą taip pat džiaugėsi Jonatanas Kazlauskas. Tai buvo tą kartą, kai dainuodamas Justino Bieberio dainą „Sorry“ scenoje pamiršo žodžius.

"X Faktoriaus" žiūrovų balsavimo lentelė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (114)