Laidos kūrybinė komanda sunkiai rinko, laužė galvas, kas labiausiai nusipelnė įvertinimo, ir skyrė net aštuonis apdovanojimus: „Super L.T.“ chameleonas 2008“, „Super L.T.“ pagrandukas 2008“, „Super L.T.“ prekės ženklas 2008“, „Super L.T.“ sportininkas 2008“, „Super L.T.“ trintukė 2008“, „Super L.T.“ biustas 2008“, „Super L.T.“ manikiūras 2008“ ir „Super L.T.“ sparnuota frazė 2008“. Šventiniame eteryje vedėjams talkins apdovanojimų atėję atsiimti laidų herojai: Nijolė Pareigytė, Deivydas Zvonkus ir Vilija Pilibaitytė-Mia.

„Super L.T.“ savo titulus dalyti pradeda nuo didžiai gerbiamo Seimo Pirmininko Arūno Valinsko. Laidos kūrybinė komanda, neabejotinai ir žiūrovai, gerai pamena laikus, kai dar būdamas šou laidų vedėjas, net užsimojęs politikams dalijo auksinius svogūnus. Nebijojo tada ponas Valinskas politikų rūstybės užsitraukti, tautą linksmino.

Nebijo dabar ir „Super L.T.“ jam senus gerus laikus priminti. Skyrė jam vieną svarbiausių apdovanojimų, už visus netikėtus metų pasiekimus. Deja, patapęs politiku, kaip nuo kokio deguonies baliono, Seimo Pirmininkas nuo valdžios apsvaigo ir humoristinio talento staiga neteko. Dabar ponas labai rimtu, valdžios kandusiu veidu, tarsi koks trečias brolis iš pasakos, įsijautė į vieno iš trijų valstybės pareigūnų vaidmenį...

Nijolė Pareigytė, atsiimdama „Super L.T.“ apdovanojimą, prisipažino, kad dėl naujo titulo jai tikrai vertėjo gultis po skalpeliu. Daugybę meilės ir svorio permainų per šiuos metus išgyvenusi seksualioji dainininkė, panašu, šventinėje laidoje džiaugėsi ne tik apdovanojimu, bet ir Jogaila. Nijolė tiek burkavo su Morkūnu, jog privertė pavyduliauti net kitą laidos vedėją Violetą Repčenkaitę.

Tiesa, kartą Pareigytė jau pavadavo Violetą, kai ši buvo išvykusi atostogų. Nijolei, matyt, taip patiko dirbti kartu su Jogaila, jog pati pasisiūlė jam į kompaniją dar ne vienai laidai, kai tik Repčenkaitė ir vėl kur nors išvyks.

Šventinėje laidoje Deivydas Zvonkus prisipažino mylintis Mią. Lyg ištikimas karžygys ir bendražygis, Zvonkus į „Super L.T.“ atkulniavo žmonai Natalijai skirto apdovanojimo atsiimti. Paskelbęs, kad žmona verta visų pasaulio prizų, Zvonkus apie didžią meilę nenuilstamai kalbėjo, kol studijoje pasirodė Natalijos konkurentė Mia. Lovelasas, matyt, prisiminė senus gerus laikus, kai Miai žinutes rašydavo, ir apsisukęs apie meilę jai pragydo.

Be abejonės, Lietuva prisimena metų muštynes tarp Mios ir Zvonkės. Tada labiausiai nukentėjo Natalijos konkurentės nagai. Skandalingose kautynėse nemažai žibalo įpylęs Zvonkus šį kartą turėjo atsakyti, ar sumokės Miai už sulaužytus nagus, ar nors taip kompensuos materialinę žalą...

Naujametėje „Super L.T.“ taip pat bus paskelbtas pačios kandžiausios, linksmiausios ir taikliausios frazės savininkas. Į „Super L.T.“ sparnuotosios frazės 2008“ apdovanojimą pretendavo net 15 garsenybių: Radžis, Eugenijus Ostapenka, Dalia Teišerskytė, Džordana Butkutė, Asta Dambrauskienė, Arūnas Valinskas, Donalda Meiželytė ir kiti.

Taip pat šventinėje laidoje paaiškės, kas išrinktas metų sportininku: linksmuolis įsimylėjėlis Ramūnas Vyšniauskas, kamera žurnalistei stuktelėjęs Šarūnas Jasikevičius ar iš skandalų su drauge neišlipantis krepšinio veteranas Gintaras Einikis.

Kaip į metų įvertinimą reagavo Džordana Butkutė, ir kurios žvaigždės nusipelnė svarbiausių apdovanojimų, žiūrovai pamatys sausio 1 dieną, 20.05, laidoje „Super L.T.“ per Lietuvos ryto televiziją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją