„Kai kentėti buvo jau beveik neįmanoma, teko kviesti gydytoją, kuris diagnozavo ūminį gastritą. Jai buvo išrašyta daugybė vaistų, skirta sveika mityba, bet naktį Marinai teko praleisti ligoninės palatoje. Per tą laiką pavyko pasikeisti lėktuvo bilietus ir skubiai grįžti į Maskvą“, - pasakojo atlikėjos bičiulis.

Draugai jauną moterį pasitiko oro uoste ir nuvežė į polikliniką. Į Rusijos sostinę sugrįžusią dainininkę medikai stebėjo kelias dienas. „Teko atšaukti koncertus, įskaitant pasirodymą populiarios premijos teikimo ceremonijoje, - pasakojo šalinis iš Maksim aplinkos. – Dabar Marina ilsisi užmiestyje. Jai šiek tiek geriau, bet kalbėti apie visišką pasveikimą ir grįžimą į darbus dar anksti.“

Pastaruoju metu atlikėja Maksim retai dalyvavo viešuose renginiuose ir vakarėliuose, o pirmenybę teikė poilsiui su šeima arba susitikimams su artimiausiais draugais. Šiuo metu jai taip pat svarbiausia kuo daugiau laiko praleisti su savo vaikais – dukterimis Saša ir Maša bei atgauti jėgas, skelbia starhit.ru.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)