Kaip rašo dienraštis "The Sun", 35 m. Sadie Rice išėjo iš darbo, kuriame per metus uždirbdavo 35 tūkst. svarų (apytikriai 40 tūkst.142 EUR), kai jos paprašė persikelti su karališkąja pora iš Norfolko Anmer Hall rezidencijos į Kensingtono rūmus.

Šaltinis iš netoliese esančios karalienės Sandringamo rezidencijos pasakė: „Sadie labai darbšti, bet reikalavimai tapo per dideli net ir jai.“

„Jie norėjo, kad ji praleistų daugiau laiko Kensingtono rūmuose, jos darbo krūvis vis didėjo.“

„Ji nebeturėjo normalaus gyvenimo po darbo. Sadie jau pasakė, kad išeina, ir atrodo, kad niekas nebegali priversti jos apsigalvoti. Kate ir Williamui tai bus didelis praradimas.“

Namų tvarkytojos, kuri karališkajai porai dirba mažiau nei dvejus metus, išėjimas yra smūgis, nes jų vaikams, trejų George‘ui ir dvejų Charlotte, ji labai patinka.

Dešimties miegamųjų karališkojoje Anmer Hall rezidencijoje, kurioje 34 m. Williamas ir 35 m. Kate praleidžia du trečdalius savo laiko, Sadie buvo atsakinga už valymą, skalbimą, apsipirkimą ir dalį maisto gaminimo.

Į Kensingtono rūmus Londone pora su vaikais persikels šį rudenį, kai princas Williamas baigs dirbti oro gelbėjimo pilotu ir eis karališkojo asmens pareigas.

2015 m. Kate persiviliojo Sadie iš Norvegijos princo Haakono ir jo žmonos Mette-Marit, kurių namuose Osle ji išdirbo penkerius metus.
Prieš tai ji dirbo Bakingamo rūmuose, kur ją labai vertino karalienė.
Williamas ir Kate samdosi daugiau darbuotojų besiruošdami persikraustymui į Londoną ir karališkųjų pareigų vykdymui.

Šaltinis iš Sandringamo pasakė: „Jiems bus gaila netekti Sadie, nes rasti tinkamus žmones nėra lengva.“

Princo Williamo ir K. Middleton karališkasis gyvenimas - nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)