„Ji pasakė..... TAIP!!!!“ – parašė jis socialinės žiniasklaidos platformoje po žavia nuotrauka, kurioje jiedu užfiksuoti saulei leidžiantis prie Ostino ežero. Nors Annos žiedas su deimantu nufotografuotas iš gana toli, vis vien matyti, kad jis labai gražus.

She said..... YES!!!!

A post shared by Lance Armstrong (@lancearmstrong) on May 23, 2017 at 8:24pm PDT

Pora kartu jau nuo 2008 metų ir netgi turi du vaikus: 7-erių sūnų Maxą ir 6-erių dukrą Olivią.

Nuo 1998 iki 2003 m. Lance‘as buvo vedęs Kristin Richard, su kuria turi sūnų Luke‘ą (17 m.) ir dvynes dukteris Grace ir Isabelle (15 m.).

Tarp santykių su Kristin ir Anna jis susitikinėjo su žinomomis moterimis, tokiomis kaip Kate Hudson ir Sheryl Crow. Su Sheryl Crow 2006 m. jis buvo penkis mėnesius susižadėjęs, bet vėliau sužadėtuvės buvo atšauktos.

Viename interviu 55-erių kantri dainininkė atvirai papasakojo apie žlugusius santykius.

„Visada susitikinėjau su labai sėkmingais vyrais. Atrodytų, turėjau jaustis su jais lygi, – aiškina ji. – Bet galiausiai vienas iš mūsų tapdavo mažesnis – ir tai visada būdavau aš.“

„Esu įsitikinusi, kad kartais tam, kad vienas žmogus galėtų ryškiai šviesti, visi kiti turi pritemdyti savo šviesas“, – pridūrė ji.

Savo knygoje „Lance“ sportininkas taip pat atvirai papasakojo apie jųdviejų išsiskyrimą.

„Ji norėjo santuokos, norėjo vaikų, o aš ne tai, kad visai to nenorėjau, bet nenorėjau būtent tuo metu, nes buvau ką tik išsiskyręs, turėjau vaikų, – rašo Lance‘as. – Bet ji negalėjo laukti, nes jos biologinis laikrodis tiksėjo – būtent šis spaudimas mus ir išskyrė.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)