Programišiai pasidarbavo prieš pat M. Zuckerbergui, kuris iš universiteto pasitraukė prieš 12 metų ir įkūrė rekordinio pasisekimo sulaukusį socialinį tinklą, ruošiantis sakyti kalbą Harvardo studentams.

Universiteto laikraščio internetinės versijos pirmąjį puslapį papuošė nuotraukų redagavimo programa apdorotos M. Zuckerbergo nuotraukos ir su jo veikla susijusios pramanytos antraštės.

„The Harvard Crimson“ suskubo socialiniame tinkle „Twitter“ atsiriboti nuo incidento – esą jie su tuo neturi nieko bendro.

Šiuo metu visas melagingas turinys jau pašalintas.

Skelbiama, kad atsakomybę už incidentą, kuris truko geras dešimt minučių, prisiėmė kitas satyrinis Harvardo leidinys ir aršus „The Harvard Crimson“ varžovas „The Harvard Lampoon“.

Telefonu jo atstovai sakė, kad panašių incidentų planuoja ir ateityje. „Mes konkuruojame daug metų, tik ta konkurencija niekada nebuvo technologinė ir nežengė į kibernetinę erdvę“, – sakė vienas prisistatyti nepanoręs studentas.

Tiesa, buvo skelbiama ir apie tai, jog Markas pagaliau gavo Harvardo universiteto diplomą. Šią žinią greičiausiai pakurstė Marko feisbuko profilyje atsiradusi nuotrauka. Tačiau jo rankose – ne aukštojo mokslo diplomas, o Harvardo universiteto garbės daktaro laipsnio suteikimo dokumentas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)