Vos išlipusi iš lėktuvo pora žengė raudonuoju kilimu ir, Donaldui pabandžius paimti žmoną už rankos, ši akivaizdžiai mostelėjo ranka atgal. Ką tai reiškia? Tai portalui Independent.co.uk paaiškino kūno kalbos ekspertas Patti Woodas.

„Jis (Donaldas – aut. past.) ėjo priekyje, norėdamas pademonstruoti savo galią ir mostelėjo ranka atgal lyg norėdamas ją vesti paskui save, kaip vaiką. Ji (Melania – aut. past.) mostelėjo ranka atgal lyg sakydama: „Ne, aš nenoriu, kad vestum mane, kaip vaiką“, – įžvalgomis dalijosi P. Woodsas.

Melania ir Donaldas Trumpai atvyksta į Izraelį

Kūno kalbos ekspertas pastebėjo, jog Donaldas, prieš tapdamas JAV prezidentu, buvo įpratęs viešumoje liesti savo žmoną bei akivaizdžiai ja džiaugtis. „Tapęs prezidentu jis Melanią pradėjo palikti „antrame plane“ taip norėdamas pabrėžti savo, o ne jų, kaip poros, galią“, – kalbėjo P. Woodsas.

Šis Melanios mostas nepraslydo pro akis internautams. „Twitter“ tinkle ėmė plisti trumpi vaizdo įrašai, kuriuose užfiksuota akimirka. Šiuo įrašu besidalijanti internautų „armija“ negailėjo šmaikščių prierašų.

Beje, kūno ekspertas pastebėjo, jog pastaruoju metu viešas Melanios elgesys gerokai pakitęs nuo tada, kai Donaldas tapo JAV prezidentu. Esą moteris visa dažniau jaučiasi „savo vietoje“, iš jos vis dažniau sklinda pasitikėjimas savimi.

Melania ir Donaldas Trumpai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)