Russellas kartu su Katy Perry pasirodė tiesioginiame laidos „Saturday Night“ eteryje.

Unikalūs Russelo šokio judesiai, dėl kurių jis ir išpopuliarėjo „Instagram“ tinkle, kur jį seka daugiau kaip 545 tūkst. gerbėjų, vadinami tiesiog „The Russell“ (liet. „Ruselai“). Būtent dėl šio unikalumo vaikinas ir išpopuliarėjo socialiniame tinkle, kur talpina trumpus vaizdelius su savo šokiu, kurį demonstruoja įvairiausiose vietose.

Vaikino šokis pernai žiemą buvo sulaukęs ir Rihannos dėmesio. Tąkart pasaulinė garsenybė pasidalijo jo vaizdo įrašu, kuris tiesiog pavergė internautus.

Katy Perry Russellą taip pat pastebėjo „Instagram“ tinkle ir vaikinas taip ją sužavėjo, jog ji pakvietė jį kartu pasirodyti naujos dainos „Swish Swish“ pristatymo metu.

Katy Perry dainos „Swish Swish“ pristatymas (Russellas scenoje pasirodo 2 min. 25 sek.):

Po šio pasirodymo „Twitter“ vartotojai tiesiog pašėlo. Vieni liejo vaikinui komplimentus ir žadėjo pasaulinę šlovę, o kiti kikeno sakydami, kad jo įvaizdis taps puikiu kostiumu Helovinui.

Leidiniui „USA Today“ vaikinas pasakojo, jog kiekviename vaizdo įraše stengiasi išlaikyti kuo rimtesnį veidą tam, kad vaizdeliai atrodytų dar juokingesni. „Manau, kad žmonėms taip patinka mano vaizdo įrašai todėl, kad jie yra originalūs. Daugiau tokių nėra“, – užsienio žiniasklaidai kalbėjo Russellas.

Intenautus taip užbūrė šio vaikino šokis, kad šie ėmė dalytis trumpomis vaizdelio ištraukomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)