Prieš keletą metų garsusis atlikėjas F. Kirkorovas paėmė du kreditus, kurių bendra suma buvo 22,8 mln. rublių. Ir nors iš pradžių žinomas vyras skolą bankui mokėjo laiku, po banko licencijos atšaukimo nustojo tai daryti.

Artisto atstovas Antonas Korobkovas – Zemlianskis paaiškino, kad įmonė „Philipp Kirkorov Production“ iš tiesų ėmė skolon pinigus banke. Tačiau, anot jo, šiuo metu skola jau yra grąžinta.

„Praeitais metais iš banko gavome laišką, kad kreditą suteikusi įmonė prarado licenciją ir nutraukia savo veiklą. Laiške buvo nurodyta informacija, kad visi juridiniai klausimai bus perduoti kitam asmeniui. Mes to ir laukėme“, - dni.ru aiškino atstovas spaudai.

Tačiau įmonė, kuri perėmė licencijos netekusių kreditorių įsipareigojimus, nelaukė ir kreipėsi į teismą su reikalavimu nedelsiant priteisti šou pasaulio atstovo skolą. Buvo siekiama išieškoti 4 mln. rublių sumą. „Licencijos atėmimas netampa priežastimi nemokėti skolos ar delspinigių“, - komentavo teisininkas.

Maskvos Chamovnikų teismas galiausiai priėmė sprendimą tik iš dalies patenkinti ieškovo reikalavimus ir šou pasaulio atstovui, kartu su teismo išlaidomis, liepė sumokėti 499 tūkst. rublių skolą. Teisininkai atsižvelgė į tai, kad skola galiausiai buvo visiškai grąžinta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)