O stebėtis teko ne be priežasties – 71-erių atlikėja ant scenos žengė kone pusnuogė, vilkėdama blizgų sidabro spalvos apdarą, vargiai dengiantį intymiausias moters kūno dalis.

Be abejo, nuogybių ant „Billboard“ scenos Cher neketino demonstruoti, tad krūtų spenelius pridengė specialiais lipdukais.

Ikonos apdovanojimą pelniusi Cher šventinį vakarą dėkojo ne tik gerbėjams, bet ir savo mamai, kuri jai sakė „tu nebūsi pati protingiausia, nebūsi pati gražiausia, nebūsi talentingiausia, tačiau tu būti ypatinga“.

„Norėjau tai (dainuoti – DELFI) daryti nuo penkerių ir dabar darau tai jau 53-ejus metus! Šeštadienį man suėjo 71-eri“, – ant scenos sakė Cher ir pridūrė, kad net ir įkopus į aštuntąją dešimtį ji gali lengvai ištverti penkias minutes, darydama „lentos“ pratimą!

Cher vakaro aprangos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)