Nors atlikėjui jau 45-eri, jis rūpestingai prižiūri savo išvaizdą ir, net ir nulipęs nuo pramogų pasaulio olimpo, neleidžia sau prarasti formos.

Tiesa, pusnuogis R. Martinas lakstė ne atostogų metu, o būdamas pačiame darbų sūkuryje – šiuo metu jis filmuojasi seriale „American Crime Story“. Viename iš epizodų R. Martinas atlieka dizainerio Gianni Versace meilužio Antonio vaidmenį.

2010 m. R. Martinas viešai pareiškė esąs homoseksualas, taip patvirtindamas ilgus metus sklandžiusias kalbas apie jo seksualinę orientaciją.

Tiesa, praėjusiais metais per interviu atlikėjas patikslino – jį traukia ir moterys, ir vyrai, tačiau artimą ryšį jis labiau linkęs megzti su vyrais.

„Žinau, kad man patinka ir vyrai, ir moterys. Man nepatinka etikečių klijavimas – juk mes visi esame žmonės, su savo emocijomis ir seksualiniais poreikiais“, – meksikiečių leidiniui „Fama!“ pasakojo R. Martinas.

Atlikėjas pridūrė, kad seksas su moterimis jo neatbaido – priešingai, jis yra atviras tokiai galimybei.

„Noriu mėgautis seksu be ribu, laisvai“, – sakė R. Martinas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)