Šios sąmokslo teorijos šalinininkai mano, kad ji kuo puikiausiai paaiškina, kodėl taip pasikeitė A. Lavigne muzika ir išvaizda. Esą tikrai ne dėl to, kad ji užaugo ar tiesiog pasikeitė muzikos pasaulis. Ne, socialiniuose tinkluose kadaise buvo skelbiama teorija, jog jos tiesiog nebėra tarp gyvųjų.

Šis gandas gana aktyviai sklandė net kurį laiką, tada nurimo, visi jį primiršo, o dabar tarsi ir vėl grįžta į socialinės žiniasklaidos platybes. Dėl to reikia dėkoti vartotojos „givenchyass“ socialiniame tinkle „Twitter“ paskelbtą įrašą, po kuriuo prasidėjo tikra komentarų lavina.

Įrašas su komentarų nuoroda gana ilgas, tad pakanka išskirti svarbiausius akcentus.

Remiantis „givenchyass“ teorija, kurią ji įvardija tik kaip galimą tiesos variantą, popdainininkei iš Kanados buvo labai sunku susidoroti su šlovės metamais iššūkiais, tad ji nusamdė stulbinamai į save panašią merginą, kuri pozuotų paparaciams. Ta mergina – M. Vandella.

2003 metais, remiantis šia keistoka konspiracijos teorija, A. Lavigne nusižudė – esą ją taip skaudžiai paveikė senelio netektis.

konspiracijos teorija čia tik įgauna pagreitį. Esą užuot leidę dainininkei ilsėtis ramybėje, jos įrašų kompanijos vadovai nusprendė, kad A. Lavigne vietą kuo puikiausiai gali užimti stulbinančiai panaši antrininkė Melissa.

Nors pramogų pasaulis tikrai garsėja džiunglių įstatymais, net ir nuožmusis Simonas Cowellas greičiausiai nedrįstų vietoj mirusios žvaigždės pastatyti antrininkę.

Taigi kokie įrodymai, jog Avril iš tikrųjų yra Melissa? Internautai kliaujasi tik nuotraukomis. Esą Avril niekada ant raudonojo kilimo nežengdavo pasipuošusi suknelėmis, o dabar tai daro. Antras svarbus dalykas – apgamai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją