Oficialiame Kim puslapyje kimkardashianwest.com trečiadienį buvo paviešintos vakarėlio nuotraukos, kuriose pozuoja ne tik Kim, bet ir jai šventę surengę svečiai.

Kim jau anksčiau yra pasakojusi apie šventę, kurią jai surengė motina Kris Jenner. Pasirodo, vakarėlis garsenybei buvo tikra staigmena, o rezultatas, Kim žodžiais, viršijo bet kokius lūkesčius.

Per vakarėlį Kim vilkėjo šviesią „Chanel“ mados namų suknelę su perlinėmis petnešėlėmis.

„Prieš trejus metus, viešbutyje Beverli Hilse, mano mama ir seserys nustebino mane ir surengė man neįtikėtiną mergvakarį. Maniau, kad jos suplanavo paprastą susitikimą. Mama liepė man apsirengti baltai.

Tikriausiai, turėjau nujausti, kad jos kažką rezga“, – savo puslapyje rašė K. Kardashian ir paminėjo, kad vakarėliui buvo parinkta „Prancūzijos“ tema, o vakaro pabaigoje ji sulaukė net Eifelio bokštą figūros tortą.

DELFI primena, kad K. Kardashian ištekėjo už K. Westo 2014 m. gegužės 24 d. Florencijoje. Per vestuvių ceremoniją Kim vilkėjo įspūdingą „Givenchy“ mados namų suknelę su ilgu šleifu.
Kim Kardashian ir Kanye Westo vestuvės
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)