Kol reperio žmona, realybės šou žvaigždė K. Kardashian žingsniavo raudonu kilimu Niujorke, K. Westas pasiliko kartu su dukra North (3 m.) ir vos vienerių sūnumi Saint'u savo namuose Los Andžele.

Leidinyje „The Sun“ skelbiama, kad K. Westas sąmoningai pasirinko nedalyvauti renginyje, nes yra įsiutęs dėl žmonos nuotraukų iš Meksikos kurorto. Jose įamžintas tikrasis Kim kūnas – praradęs stangrumą, paženklintas celiulito.

Dėl praėjusią savaitę paviešintų nuotraukų Kim net prarado 100 tūkst. „Instagram“ sekėjų, kurie garsenybę išvadino „melage“ ir „apgavike“.

Publikacijoje minima, kad K. Westas vis dar pyksta dėl Kim elgesio viešnagės Meksikoje metu.

„Kanye padėjo Kim tapti mados ikona ir jis jaučia apmaudą dėl žmonos nuotraukų su seserimi Kourtney. Pastaroji daro blogą įtaką Kim ir kenkia jos prekės ženklui“, – pasakojo šaltinis ir pridūrė, kad K. Westas dėl nuotraukų skandalo kaltina Kourtney, tačiau nėra patenkintas ir žmonos elgesiu.

Kim Kardashian atstovė spaudai šias kalbas pavadino klaidinančiomis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (203)