Paviešinusi naujausias savo nuotraukas Sh. Doherty pranešė, kad vėžys pagaliau atsitraukė, tuo pačiu paskelbdama gydytojų verdiktą - remisija!

„Ką reiškia remisija? Girdėjau tą žodį ir nežinau, kaip reaguoti. Geros naujienos? Taip! Nuostabu. Taip! Daugiau jokio laukimo. Kaip ir visi mano vėžiu sergantys bičiuliai žino, ateinantys penkeri metai yra visų svarbiausi“, – rašė Sh. Doherty.

Ateinantys metai nebus lengvi – jai teks nuolat gerti vaistus, kęsti šalutinį jų poveikį, tačiau šiuo metu aktorė džiaugiasi galinti lengviau atsikvėpti dėl šios reikšmingos pergalės.

„Ar minėjau, kaip nekenčiu adatų? Nesvarbu, kiek kartų žmogus buvo badytas, lengviau niekada netampa. Man sako, kad esu pakanti skausmui, bet pati į tai žiūriu kitaip. Žinote... Net ir išvydus teigiamus rezultatus, viską lems ateinantys penkeri metai. Tad pažiūrėkime, ką man atneš šiandiena, rytojus ir visos likusios dienos.

Gyvenkite pilnavertį gyvenimą. Vertinkite kiekvieną akimirką. Dėkokite Dievui už kiekvieną Jums skirtą sekundę“, – rašė Sh. Doherty.

Savo komentare ji taip pat pasidžiaugė, kad po įnirtingos kovos su vėžiu, chemoterapijų ir radioterapijų, jos plaukai pamažu vėl ima augti.

Televizijos serialų žvaigždė apie savo ligą ir gydymą atvirai pasakoja socialiniuose tinkluose, kur atranda ir bendraminčių, taip pat kovojusių su vienokia ar kitokia vėžio forma. Atvirai kalbėdama apie vėžį Sh. Doherty siekia padrąsinti ir ligos pakirstus savo sekėjus.

Daugiau Sh. Doherty nuotraukų:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)