„Ačiū Jums už šiltus sveikinimus“, – dėkojo Jamala, pasidalydama keliomis nuotraukomis, kurias įamžino Romanas Pervakas.

Neseniai LRT laidai „Gyvenimas“ interviu davusi Jamala pasakojo, kad laukia artėjančių vestuvių, tačiau tikino, kad jos turėtų įvykti rudenį. „Ar jose dalyvaus ir žiniasklaida, – pokalbiui pakrypus asmeninio gyvenimo link, Jamalos paklausė laidos „Gyvenimas“ žurnalistas Edvardas Žičkus, – ne, nesuprantu garsių žmonių, kurie ir tuokiasi, ir skiriasi ant viršelių. Mano laimė priklauso tik man!“

Ukrainietė savo mylimąjį ilgą laiką slėpė nuo visuomenės akių, jos išrinktasis – aktorius Bekiras Suleymanovas. Jiedu kartu praėjusį pavasarį vyko ir į Švediją, kur vyko „Eurovizijos“ konkursas.

Apie sužadėtuves Jamala taip pat pranešė socialiniame tinkle, pasidalydama ir žiedo, kurį jai ant piršto užmovė mylimasis, nuotrauka.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)