Septyniasdešimtmetis britų muzikantas „žiauriai susirgo“ skrisdamas namo iš neseniai vykusio koncertinio turo po Pietų Ameriką, teigiama jo atstovės spaudai Fran Curtis išplatintame pranešime. Dainininkas dvi naktis praleido intensyvios priežiūros skyriuje Jungtinėje Karalystėje.

Šeštadienį, balandžio 22 dieną, jis buvo išleistas ir dabar ilsisi savo namuose.

Infekcija nebuvo identifikuota, tačiau pranešime teigiama, kad atlikėjas pasigavo „kenksmingą ir neįprastą bakterinę infekciją“ per savo turą po Pietų Ameriką, kuris baigėsi balandžio 10 dieną Čilėje.

„Tokio pobūdžio infekcijos yra retos ir potencialiai mirtinos,“ teigiama pranešime, bei priduriama, kad po intensyvios priežiūros skyriuje praleistų dienų Eltonas Johnas „ilgai gulėjo ligoninėje“.

Tikimasi, kad E. Johnas visiškai pasveiks, tačiau visi jo balandžio ir gegužės koncertai Las Vegase atšaukti. Taip pat ir gegužės 6 dienos pasirodymas Beikersfilde, Kalifornijoje.

Dainininkas atsiprašė savo gerbėjų už tai, kad juos nuvylė. Savo pranešime jis be kita ko rašė: „Esu labai dėkingas medikų komandai už jų meistriškumą prižiūrint mane.“

Pasirodymus atnaujinti planuojama birželio 3 dieną Tvikenhame, Anglijoje.

Eltonas Johnas, už savo darbą kine ir teatre gavęs „Grammy“, „Oskaro“ ir „Tony“ apdovanojimus, šiuo metu dirba prie komedijos „Ir velnias dėvi Prada“ („The Devil Wears Prada“) muzikinės adaptacijos Brodvėjuje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (111)