Kurį laiką poros susitaikymu dar buvo galima įtikėti – B. Affleckas ir J. Garner ne tik bendravo po sprendimo pasukti skirtingais keliais, kartu gyveno jųdviejų namuose, bet ir atostogauti leidosi drauge su visa šeima.

Galų gale, jiedu augina tris vaikus, dėl kurių gerovės stengiasi išlaikyti ramius ir gražius santykius.

Tiesa, B. Afflecko reputacijai gali pakenkti ne tik praėjusį mėnesį padarytas viešas prisipažinimas, kad jo problema su alkoholiu vis dar gaji – aktorius visai neseniai praėjo gydymo kursą reabilitacijos klinikoje – bet ir kalbos, kad jis, dar nė neišsiskyręs, jau susitikinėja su kita moterimi.

Portalas „TMZ“ praneša, kad kino pasaulio žvaigždė išsikraustė iš jųdviejų su J. Garner namų Los Andžele ir net pradėjo susitikinėti su kita moterimi. Kol kas moters tapatybė neatskleista.

„Jis pasiryžęs judėti pirmyn“, – portalui sakė šaltinis. Tiesa, publikacijoje minima, kad naujieji aktoriaus santykiai „nėra rimti“.

12 metų trukusi B. Afflecko ir J. Garner santuoka bus nutraukta ne greičiau nei po pusės metų, mat pora turi daug turto, kurį teks deramai padalinti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)