Keturių vaikų mama ant rankos išsitatuiravo įvairias datas ir frazes, norėdama niekuomet nepamiršti savo negimusio kūdikio. Viena iš datų, ištatuiruotų ant jos rankos – aborto padarymo diena.

26-erių Josie apie abortą kalbėjo viešai. Šį sprendimą ji priėmė tuomet, kai nėštumas tebuvo vos 12 savaičių.

Tiesa, ji nusprendė darytis abortą dėl šokiruojančios priežasties: tuo metu, kai ji pastojo, planavo pasidaryti nosies dailinimo operaciją, tačiau plastikos chirurgai rėžė, kad ši operacija besilaukiančiai moteriai yra per daug pavojinga. Josie nusprendė dailinti nosį ir dėl to atsisakyti vaikelio.

Šiuo metu jai artimi šaltiniai pasakoja, kad sprendimą darytis abortą dabar ji vertina kaip didžiausią gyvenimo klaidą. „Dauguma žmonių savo gėdą tiesiog slepia ir bando pamiršti, bet Josie tiki, kad to ji nepamirš niekada gyvenime. Ši tatuiruotė – tarsi bausmė už tai“, – leidiniui „OK“ kalbėjo jai artimas asmuo.

Ir nors dabar Josie atgailauja už savo žingsnį, tuo metu, 2015-aisiais, leidiniui „The Sunday People“ ji sakė: „Aš darysiuos nosies operaciją bet koka kaina. Nėštumas buvo didžiausia kliūtis ir abortas tapo išeitimi – taigi aš tai padariau“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)