N. Baskovas pastebimai sulieknėjo. Netgi sklinda gandai, kad „natūralus blondinas“ ryžosi riebalų nusiurbimui. Tačiau pats atlikėjas kategoriškai paneigė šią informaciją.

„Iš savo draugų pavyzdžio matau, kad po liposakcijos žmogus atsikrato dešimt kilogramų, bet po to priauga 20. Be to, liposakcija be visų kitų šalutinių poveikių dar ir labai apkrauna širdį ir kraujagysles. Niekada nesiryšiu šiai procedūrai. Aš dabar lieknėju ir darau tai palaipsniui. Pasisamdžiau asmeninį trenerį. Paaiškėjo, kad rytinė mankšta ne tokia naudinga, kaip kalbama! Treneris man paaiškino, kad sportuoti geriausia vidury dienos“, – dalijasi N. Baskovas.

Pasak atlikėjo, net per gastroles jis reguliariai lankosi treniruoklių salėje. „Jei vien ribosite maistą arba vien treniruositės, norimo rezultato nepasieksite. Gerai formai palaikyti būtina ir tai, ir tai. Treneris stebi mano mitybą, atlieka man profesionalų masažą. Lieknėjant svarbu stebėti, kad oda nesuglebtų, nenukartų“, – aiškina N. Baskovas.

Nikolajui taip pat atliekami gan intensyvūs masažai. „Kartais aš šaukiu iš skausmo. Lieka didžiulė mėlynės! Žinoma, kartais man atrodo, kad per sunku, užtat labai svarbi tinkama motyvacija. Silpnumo akimirkomis treneris man rodo nuotraukas, kuriose aš užfiksuotas tam tikrais rakursais: koks buvau ir kokiu tampu“, – N. Baskovą cituoja internetinis „Komsomolskaja pravda“ puslapis.

Įdomu tai, kad taisyklingai besimaitinantis ir reguliariai sportuojantis dainininkas kartais sau leidžia „nutrūkti“ – nei ledų, nei juodo šokolado „auksinis Rusijos balsas“ atsisakyti nesugeba. „Jei suvalgau plombyrą, savęs nebaru. Suprantu, kad jei viską sau uždrausiu, po to teks kovoti su depresija.

Nebarkite savęs: „Oj, surijau šokoladuką! Kokia esu bevalė būtybė!“ Išmokite save vertinti ir girti. Jei keičiate mitybos režimą, nepamirškite gerti paprasto negazuoto vandens“, – pataria dainininkas.

Beje, pats atlikėjas per dieną išgeria apie keturis litrus vandens. Bet kitiems jis pataria: „Būtinai pasitarkite su gydytoju. Juk ne visiems galima gerti tiek vandens. Ypač tiems, kurių nesveiki inkstai. Vis dėlto nei sultys, nei sriubos, nei arbata, nei kava – niekas negali pakeisti vandens.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)