49 metų serialo „Gelbėtojai“ („Baywatch“) bei žurnalo „Playboy“ žvaigždė teigė, kad jos santykiai su ketveriais metais jaunesniu Julianu yra „įdomūs“.

„Julianas mėgina išlaisvinti pasaulį jį šviesdamas. Tai romantiška kova, – už tai jį myliu – sakė P. Anderson interviu leidiniui „People“. – Suprantu, kad mūsų romanas ir su tuo susijęs smalsumas gali atkreipti dėmesį į jo situaciją. Tai puiku, tačiau verčiau nesileisiu į asmenines detales. Tiesiog sakykim, kad kiekvienas vertas meilės.“

Pamela papasakojo apie pokalbį tarp jos ir Juliano, kurį, jos manymu, pasaulis neteisingai supranta.

„Mes kalbame apie pasaulį. Jis labai geras mokytojas. Julianas yra vienas mėgstamiausių mano žmonių. Jis pabėgėlis. Jis gali būti garsiausias mūsų laikų pabėgėlis, pagarsėjęs tuo, kad yra persekiojamas“, – aiškino P. Anderson.

„Jis geras žmogus, kuriam rūpi pasaulis, – pridūrė ji. – Jis malonus ir labai empatiškas žmogus. Jis linksmas, jautrus, romantiškas, stebėtinai išradingas. Jis geras žmogus.“

Neseniai P. Anderson buvo nufotografuota išeinanti iš Ekvadoro ambasados Londone po to, kai lankėsi pas J. Assange'ą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)