Visos potencialios apeigos buvo laikomos paslaptyje, nors gerbėjai budi prie Haigeito kapinių Šiaurės Londone, tikėdamiesi pamatyti laidotuves.

Vos tik nuotrauka be pavadinimo pasirodė socialinėje erdvėje, F. Fawazo sekėjai ėmė svarstyti, ką ji galėtų reikšti.

Vienas vartotojas parašė: „Pradedu svarstyti, gal jis jau buvo slapta palaidotas“, o kitas pridūrė: „Jie pagaliau palaidojo George‘ą Michaelą.“

Būtent F. Fawazas, kuris susitikinėjo su dainininku penkerius metus, rado jo kūną po to, kai G. Michaelas tragiškai mirė savo namuose per Kalėdas. Buvo spėliojama, kad F. Fawazas ko gero nėra įtrauktas į laidotuvių planus ir nebuvo aišku, ar jis jose apskritai dalyvaus.

Kilus spekuliacijoms apie tai, kad jis galbūt išbrauktas iš laidotuvių planų, F. Fawazas išsitrynė savo paskyrą „Twitter“ svetainėje, tačiau vėliau ją vėl susikūrė ir parašė „F*** you“.

Anksčiau užsdienio spauda rašė, kad G. Michaelo laidotuvės bus privačios, spėliojama, kad jos įvyks koplyčioje Haigeito kapinėse Šiaurės Londone, ir jose dalyvaus ne daugiau nei 30 žmonių.

Buvęs grupės „Wham“ vokalistas mirė per Kalėdas, būdamas 53 m., ir buvo manoma, kad jo laidotuvės įvyks kažkada gegužės viduryje.

Nors oficiali laidotuvių data niekur nebuvo paskelbta, buvo kalbama, kad artėjant laidotuvėms, garsiosios kapinės bus visą parą saugomos.

Koplyčia yra netoli kapo, kuriame palaidota velionio dainininko motina Lesley Angold. Kalbama, kad G. Michaelą planuojama palaidoti šalia jos.

G. Michaelo gyvenimas iš arti:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)