J. Wildenstein išgarsėjo ne tik dėl gautos rekordinės skyrybų išmokos. Bene labiausiai ji dėmesio sulaukė dėl savo pomėgio plastinėms operacijoms.. Ne kartą kalbėta apie tai, kad, norėdama įtikti savo buvusiam vyrui, ji taip pakeitė savo išvaizdą, kad būtų kuo labiau panaši į katę.

Pastaruoju metu J. Wildenstein mirga spaudos pranešimuose dėl jos audringų 14 metų trukusių santykių su prancūzų dizaineriu Lloydu Kleinu. Skelbta, kad santykiai nutrūko dėl abipusio smurtavimo. Tiesa, abu jie tai kategoriškai neigia.

Beprotiškas gyvenimas

Jocelynnys Dayannys da Silva Bezerra Périsset gimė 1940 metų rugpjūčio 5 d. Lozanoje, Šveicarijoje. Mažai kas žinoma apie jos vaikystę augant viduriniosios klasės šeimoje Šveicarijoje. Tik žinoma, kad ji buvo vos galą su galu suduriančio pardavėjo dukra.

Tačiau merginos gyvenimas pasikeitė, kai jai sukako septyniolika ir ji ėmė susitikinėti su šveicaru kino prodiuseriu Cyrilu Piguet'u. Vienam žurnalui ji pasakojo, kad po dvejų metų jie persikėlė į Paryžių. „Mano gyvenimas pasikeitė, – sakė ji. – Lozana labai blankus miestas, o Paryžiuje aš susipažinau su labai įdomiais ir prabangiai gyvenančiais žmonėmis.“

Vėliau penkerius metus ji susitikinėjo su filmų kūrėju Sergio Gobbi ir daug laiko keliavo po Afriką – žemyną, kurį tiesiog įsimylėjo. „Afrika yra rojus. Čia susipažinau su žmonėmis, kurie visiškai kitaip žvelgia į pasaulį. Jie mėgsta nuotykius“, – pasakojo J. Wildenstein.

Jos, kaip aukštuomenės atstovės, gyvenimas leido jai keliauti po pasaulį. Kartą ji susipažino su ginklų prekeiviu iš Saudo Arabijos Adnanu Khashoggi. Juos abu siejo pomėgis medžioti. Jis Afrikoje ir supažindino ją su jos būsimu vyru Alecu Wildensteinu.

1977 metais J. Wildenstein susipažino su Alecu safario Kenijoje metu. A. Wildensteinas buvo kilęs iš meno kolekcininkų ir lenktyninių žirgų ekspertų šeimos. Žurnalui „Fanity Fair“ J. Wildenstein pasakojo, kad „pirmą dieną po pažinties jie važinėjosi motociklais ir užvažiavę ant vienos kalvos pirmą kartą pasibučiavo“.

1978 metų balandžio 30 d. Alecas ir Jocelyn pabėgo į Las Vegasą ir ten susituokė. Vėliau jie surengė antras vestuvės Lozanoje. Tačiau Aleco tėvas Danielis nedalyvavo. „Jis apskritai buvo prieš šią santuoką, – kartą sakė Alecas. – Mano tėvas viską patikrina. Mano tėvas mėgino mane perspėti“. Pora susilaukė dviejų vaikų Diane'os ir Aleco jaunesniojo.

Praėjus vos vieneriems santuokos metams, Jocelyn pradėjo darytis plastines operacijas. Ji su vyru net kartu pasidarė akių vokų pakėlimo operacijas. Galiausiai moteris pakeitė savo veidą taip, kad atrodytų kuo labiau panaši į katę.

Britų dienraštis „The Daily Mail“ paskaičiavo, kad Jocelyn išleido 2 mln. svarų, kad pamalonintų savo vyrą, kuriam labai patiko didelės katės. Ji net augino lūšį, nes „lūšies akys yra tobulos“.

Tačiau A. Wildensteinas žurnalui „Vanity Fair“ vėliau sakė: „Ji buvo išprotėjusi. Aš apie viską sužinodavau paskutinis. Ji manė, kad gali sutvarkyti savo veidą kaip kokį baldą. Oda taip neveikia. Tačiau ji neklausė“.

1997 metais J. Wildenstein teigė užtikusi savo vyrą lovoje su 21 metų ruse manekene Jelena Jarikova. Kilo didžiulis skandalas, kurio metu, kaip teigiama, vyras išsitraukė ginklą ir ėmė savo žmonai grasinti. Dėl to jis praleido naktį areštinėje.

Tais pačiais metais Alecas paliko Jocelyn ir netrukus prasidėjo dvejus metus trukęs skandalingas skyrybų procesas. Jo metu Alecas pareiškė, kad jo buvusi žmona esą dirbo viename Paryžiaus viešnamyje.

Skyrybų procesas sugadino Aleco santykius su vaikais, kai jis užblokavo Jocelyn telefoną ir kredito korteles bei sumažino kas mėnesį jai mokamą sumą nuo 150 iki 50 tūkst. JAV dolerių ir atleido jos buhalterį.

Spauda taip pat pliekė Jocelyn dėl jos išvaizdos. Bulvarinė spauda vadino ją „Wildersteino nuotaka“ ir „moterimi kate“.

Galiausiai moteris prisiteisė 2,5 mlrd. JAV dolerių vienkartinę išmoką. Be to, dar 13 metų Alecas privalėjo jai kiekvienais metais sumokėti 100 mln. JAV dolerių. Tiesa, teisėja nurodė, kad ji negali pinigų naudoti naujoms plastinėms operacijoms.

2001 metais Alecas paveldėjo pusę savo tėvo verslo imperijos, kuri buvo vertinama 10 mlrd. JAV dolerių. Paveldėti turtai padėjo vyrui mokėti alimentus. Tačiau po septynerių metų sulaukęs 67 metų Alecas mirė.

Po skyrybų J. Wildenstein gyveno gana uždarai ir retai pasirodydavo viešumoje. Dažniausiai ji buvo pastebima savo draugo L. Kleino kolekcijų pristatymo metu. Jis kuria drabužius tokioms dainininkėms, kaip Nicki Minaj ir Pink. Jie pradėjo susitikinėti 2000-ųjų pradžioje.

Tačiau santykiai nutrūko pernai gruodį, kai jų apartamentuose tarp jų kilo muštynės. Jocelyn buvo sulaikyta dėl to, kad esą apdraskė L. Kleinui veidą ir užpuolė jį žirklėmis. L. Kleinas teigė buvęs priverstas uždaryti ją spintoje, kol atvyks policija. Vėliau tą patį mėnesį „The Daily Mail“ gavo vaizdo įrašą, kuriame Jocelyn užfiksuota metantį į L. Kleiną padėklą, o jis ragina ją nusiraminti.

Tačiau vos po kelių dienų L. Kleinas buvo sulaikytas dėl kaltinimų griebus ir stūmus Jocelyn ant žemės, kai jis atėjo į butą susirinkti savo daiktų.

Tuo tarpu Jocelyn Wildenstein gruodžio pradžioje viename interviu pareiškė, kad yra „bankrutavusi“, nes jos buvusio vyro šeimos fondas esą nesumokėjo jai metinės sumos.
Ji sakė, kad paskutinį kartą mėnesinę 111 tūkst. JAV dolerių išmoką gavo 2015 metų kovą ir nuo tada „jie nustojo man mokėti. Nebuvau tam pasirengusi“. Esą dabar ji neturi pinigų kelionėms ir net maistui.

Jos teiginiai iš esmės atitinka ta, ką spaudai sakė ir L. Kleinas. „Jocelyn reikia pagalbos. Ji neturi nė skatiko. Pastarųjų pusantrų metų aš mokėjau jos sąskaitas. Tačiau nebegaliu to daryti. Nesu Wildensteinas. Nesu toks turtingas“, – sakė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)