Šlovė ir sėkmė stumia į pagundas, ir esame matę ne vieną saldžią asmenybę, kuri ėmė ir apkarto. Džiugina tai, kad jos nepasekė Miley Cyrus ar Lindsay Lohan pėdomis – šioms garsenybėms parpuolus pavyko oriai atsistoti.

Reese Witherspoon

Garsi aktorė prarado visą savo žavesį, kai internete pasirodė vaizdo įrašas, kuriame ji užfiksuota su savo vyru Jimu Tothy nepagarbiai besikalbanti su policijos pareigūnu. Kai šis sustabdė jų automobilį dėl vairavimo išgėrus ir neparodė deramos „pagarbos“ garsenybei, ši tiesiog pasiuto.

„Pone, ar žinote, kas aš tokia?“ – šaukė aktorė. Jis tikrai sužinojo, kai pildė sulaikymo dokumentus.

Julia Roberts

Julia Roberts ir jos būsimas vyras Danny Moderis susipažino 2000 metais, kai buvo filmuojamas filmas „Meksikietis“. Beje, tuomet aktorė dar susitikinėjo su aktoriumi Benjaminu Brattu.

Vedęs D. Moderis ir aktorė susiburkavo filmavimo aikštelėje. Dėl šio romano iširo D. Moderio santuoka, o J. Roberts išsiskyrė su B. Brattu. Dabar jie yra vedę ir augina tris vaikus.

Emma Roberts

Julios Roberts dukterėčia buvo sulaikyta 2013 metais po to, kai susipešė su savo tuometiniu draugu Evanu Petersu. Skelbiama, kad atvykę pareigūnai pamatė, kad šis buvo kruvina nosimi ir su įkandimo žyme. E. Roberts iš karto buvo sulaikyta, tačiau vėliau buvo paleista, nes E. Petersas nepateikė jai kaltinimų.

Beje, pora vėliau susižadėjo, išsiskyrė, o dabar ... vėl susitikinėja.

Sandra Bullock

Rodos, kad šią tikra meilumo įsikūnijimu laikomą aktorę tiesiog traukia blogi vyrukai. S. Bullock to nenorėdama atsidūrė neištikimybės skandale po to, kai pasklido žinia, jog jos dabar jau buvęs vyras Jesse Jamesas buvo pagautas su kita moterimi.

Aktorė greitai metė vyrą, kuris anksčiau buvo vedęs pornografijos žvaigždę Janine Lindemulder.

Meg Ryan

Visą pasaulį ištiko šokas, kai visi sužinojo, kad Meg Ryan išdavė savo vyrą Dennisą Quaidą, su kuriuo buvo susituokusi devynerius metus, ir pametė galvą dėl aktoriaus Russello Crowe. Kai ši žinia pasklido, Meg Ryan iš visos Amerikos mylimos aktorės tapo tikra paleistuve.

Vėliau pati aktorė teigė, kad jos santuoka iširo ne dėl R. Crowe kaltės. „Nutraukiau santuoka ne dėl jo, – Oprahai Winfrey sakė aktorė. – Nutraukiau ją, nes ji tiesiog išsisėmė.“

Jennifer Lopez

Visų mylima muzikinio šou „American Idol“ teisėja buvo suimta kartu su savo tuometiniu draugu Seanu „Diddy“ Combsu po to, kai 1999 metų gruodį viename naktiniame klube įvyko susišaudymas. Jiems buvo pateikti kaltinimai dėl ginklo nešiojimo ir turto vagystės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)