Dešimčia metų vyresnį Elvį Priscilla sutiko dar būdama paauglė, tuo metu ji su šeima gyveno JAV karinėje bazėje Vakarų Vokietijoje. Elvis jau buvo tapęs pasauline sensacija, ir jo dainos skambėjo visose radijo stotyse.

Jis kaip tik tarnavo Amerikos kariuomenėje, kai jie susipažino Vakarų Vokietijoje buvusioje karinėje bazėje. Vos keturiolikos metu Priscilla buvo tiesiog pakerėta dainininko asmenybės ir išvaizdos.
Kai Priscillai sukako 21, jie su Elviu susituokė ir pradėjo naują savo bendro gyvenimo etapą, kuris truko šešerius metus. Tačiau persikrausčiusi į Elvio dvarą Memfio valstijoje – Greislendą, ji pamatė, kad viskas gerokai skyrėsi nuo to, kaip ji įsivaizdavo šeimyninį gyvenimą.

„Man persikėlus į Greislendą, jis jau turėjo savo draugų ratą, – britų pokalbių laidai „Loose Women“ sakė Priscilla. – Žinoma, jie mane priėmė, tačiau tuomet dar nesupratau, kad tai buvo viskas. Mes niekur nėjome iš namų. Jam nepatiko lankytis restoranuose, nes jam nesinorėjo, kad žmonės jį fotografuotų valgantį.“

Elvis buvo, ir greičiausiai visuomet bus, jos gyvenimo meilė, tačiau Priscilla tiesiog „ištirpo“ „jo gyvenime“. Tiesa, ji dar mėgino išlaikyti tam tikrą paslaptį jų gyvenime. Ji atskleidė, kad rokenrolo karalius niekada jos nematė nepasidažiusios ar kur nors besirengiančios.

„Yra dalykų, kuriuos pasilieki sau,– paaiškino Priscilla. – Jis niekada nenorėjo matyti, kaip aš rengiuosi. Jis norėjo matyti tik rezultatą.“

Gana izoliuotą gyvenimą su Elviu gyvenusi Priscilla papasakojo, kad turėjo savo draugių. „Aš draugavau su jo draugų žmonomis. Iš esmės jos man buvo išrinktos draugėmis. Nors su jomis sutariau labai gerai. Su keliomis net ypač“, – sakė ji.

Nors Elvį mylėjo, Priscillai galiausiai pabodo izoliuotas ir vienišas gyvenimas. Galiausiai jai atsibodo gyventi tik jo gyvenimą ir tik dėl jo poreikių. Ji negalėjo gyventi „normalios moters“ gyvenimo ir dėl to nusprendė jį palikti.

„Nebuvau savęs atradusi kaip moters. Suvokiau, kad nebežinau, kas esu. Mano pomėgiai buvo jo pomėgiai. Su juo išsiskyriau ne todėl, kad jo nemylėjau. Jis buvo mano gyvenimo meilė. Jį palikau, nes norėjau sužinoti, koks yra pasaulis“, – paaiškino Priscilla.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)