Tuo metu, kaip pati teigia, ji dirbo padavėja ir kartkartėmis padainuodavo viename iš Los Andželo restoranų, rašo justjared.com.

Netrukus pasirodysiančioje biografinėje knygoje „Grace Notes“ K. Sagal pasakoja, kaip vieną vakarą G. Simmonsas įžengė į restoraną. Jaunutė K. Sagal jam asmeniškai sudainavo kelias dainas, o vėliau pasiūlė kartu važiuoti namo. „Jis atrodė gana patikimas, be to, man patinka vyrai“, – rašo K. Sagal.

K. Sagal prisipažįsta, kad G. Simmonsas ją patraukė todėl, kad atrodė „keistuolis“, be to, „mielas ir labai pasitikintis savimi“.

Paulas Stanley'is, Katey Sagal ir Gene'as Simmonsas

Vėliau G. Simmonsas padėjo K. Sagal ir jos grupei susitarti su „Kiss“ įrašų kompanija. Tai buvo viena iš pirmųjų rimtų paskatų jos karjeros kelyje.

Nors grupė iširo, K. Sagal ir G. Simmonso santykiai dar kurį laką nenutrūko. Net tada, kai moteris išsiaiškino apie G. Simmonso, kaip mergišiaus, reputaciją, ji nesiliovė svaičioti, kad bus ta, kuri galutinai pakeis tą moterų dėmesio nestokojantį donžuaną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)