Atlikėja su nepageidaujamais kilogramais kovoja jau nuo mokyklos laikų, tačiau tikrosios jos problemos prasidėjo sulaukus 18 metų, kai Kesha pasirašė pirmąjį kontraktą su muzikos prodiuseriu Dr. Luke.

Štai, kaip Kesha atrodo dabar:

Duodama interviu leidiniui „People“ Keshos mama atskleidė, kad buvęs prodiuseris ją engdavo dėl svorio, iš jo lūpų sklisdavo užgauliojantys pasiūlymai „pabėgioti“ ar „laikytis dietos“.

Atlikėja yra sirgusi ir bulimija, ir anoreksija, ir klimpusi į depresiją.

„Mačiau, kaip mano graži, savimi pasitikinti, talentinga dukra buvo keikiama ir išjuokiama dėl išvaizdos ir svorio iki tiek, kad vos nemirė, - per interviu pasakojo atlikėjos Keshos motina. - Gydytojai man sakė, kad jos kraujo spaudimas ir natrio lygis buvo tokie žemi, kokių jiems dar nėra tekę regėti, išskyrus tuos atvejus, kai žmones ištinka širdies priepuolis ar insultas. Jų teigimu, tai stebuklas, kad ji nemirė scenoje“.

Štai, kaip atlikėja atrodė anksčiau:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)